Veľká Británia produkuje nové sladké chlapčenské tváre ako na bežiacom páse. Po Garethovi Gatesovi a Willovi Youngovi prichádza nový objav.

Veľká Británia produkuje nové sladké chlapčenské tváre ako na bežiacom páse. Po Garethovi Gatesovi a Willovi Youngovi prichádza nový objav. Má čierne vlasy, tvár ako z reklamy a volá sa Darius.
Prvý singel jeho začínajúcej kariéry má názov Incredible a videoklip k nemu ponúka celkom zaujímavý pohľad na jeden vzťah. Celý príbeh sa odohráva v hale autobusovej stanice.
Darius vysvetľuje svoje pocity priateľke. Všetko nasvedčuje tomu, že bývalej. On rozpráva (spieva), ona to nechce pochopiť. V momente, kedy jeho zrak spočne na okolo prechádzajúcej blondíne, padne facka. A tak stále až dokonca. Dariusovi okrem sladkej tváre nemožno odoprieť fakt, že má celkom zaujímavý hlas.
Faktom však tiež je, že produkcia týchto umelých idolov začína byť nudná. Hudba, ktorú im produkuje vyvolený manažment je jednotvárna, gýčová a krátko trvácna. Lenže možno práve o to tu ide. Pretože už o pár dní tu môže byť nový „idol“.

Zdroj: TASR