Sinead O Connor ohlásila svoj umelecký koniec. Kariéru uzavrie albumom, ktorý by sa mal na trhu objaviť v lete. Je to škoda. Ide totiž o výnimočnú speváčku s výnimočným hlasom.

Sinead O Connor ohlásila svoj umelecký koniec. Kariéru uzavrie albumom, ktorý by sa mal na trhu objaviť v lete. Je to škoda. Ide totiž o výnimočnú speváčku s výnimočným hlasom. Odhliadnuc od jej škandálov, treba uznať, že robila kvalitnú a originálnu hudbu. Novinky budú chýbať.
Malou náplasťou nech je vynikajúca skladba 1000 Mirrors, ktorá vznikla pravdepodobne na zákazku nadácie. Ide o perfektné hudobné dielo, do ktorého Sinead vložila celé srdce a skladbu spieva nádherne precítene.
Dej videoklipu sa odohráva pri stole, v pravdepodobne utečeneckej rodine. Sinead najskôr zožne veľký potlesk od všetkých prítomných. V momente, kedy ovácie ustanú, Sinead začína spievať druhú časť skladby.
Spieva zaujímavo, vyčítavo, občas zdvihne hlas. Ostatní v tej chvíli na ňu neveriacky pozerajú. Postupne všetci skláňajú hlavy a začínajú premýšľať o svojom živote. O chybách, ktoré kedy urobili. So vztýčenou hlavou nakoniec stojí iba Sinead.
Nemožno spochybniť kvality tejto skladby. Je najmä nekomerčná a unikátna. I preto patrí veľký obdiv jednej domácej komerčnej televízii, ktorá ju zaradila do vysielania.

Zdroj: TS MusicServer