Nový album skupiny IMT Smile uvádza do sveta singel Kým stúpa dym. Skladba, ktorá plnohodnotne reprezentuje album, na ktorý priaznivci tejto formácie čakali nekonečné tri roky.

Nový album skupiny IMT Smile uvádza do sveta singel Kým stúpa dym. Skladba, ktorá plnohodnotne reprezentuje album, na ktorý priaznivci tejto formácie čakali nekonečné tri roky. Oplatilo sa. Album sprevádza veľmi príjemná atmosféra a rovnako pohodový je i videoklip k prvému singlu.
Na úvod divák môže nazrieť do miestnosti, kde album vznikal. Podľa dostupných informácií ide o divadlo v Hlohovci, kde vznikli všetky podklady, ktoré vydavateľstvo nakoniec vydalo na „malej lesknúcej sa doštičke“. Žiadne stresy, žiadne nervy, žiadne šibeničné termíny a to všetko sa odrazilo na celom albume, i na videoklipe.
Z divadla sa kamera presúva na rozkvitnutú lúku, kde kapela rozostavila svoje inštrumenty a rozohrala príjemný koncert. Vlnenie v rytme melódie i jemne fúkajúceho vetra. K tomu fascinujúci Táslerov hlas a vynikajúci Krauszov text. Pohoda.
Tomu, že sa majú členovia IMT Smile pravdepodobne celkom fajn, nasvedčujú i ich pribratejšie postavy. To však ani náhodou neprekáža. Dôležité je, že sa ich pohoda preniesla i do celkového diela. V závere videoklipu sa záber opäť vracia do divadla. Jednoduché a veľmi príjemné.

Zdroj: TS MusicServer