Musela by to byť veľká náhoda, ale stať sa to môže. Aspoň v priebehu štyroch minút, pri trochu väčšej predstavivosti, je možné sadnúť si do električky a stretnúť tam modelky.

Musela by to byť veľká náhoda, ale stať sa to môže. Aspoň v priebehu štyroch minút, pri trochu väčšej predstavivosti, je možné sadnúť si do električky a stretnúť tam modelky. Modelky, ktoré sa s ranným svitaním vracajú z flámu. A nielen to. Pri troške ešte väčšieho šťastia sa môže stať, že v kabínke vodiča sedí sám Richard Krajčo, spevák skupiny Kryštof.
Samozrejme, celý ten príbeh sa môže stať iba pri pohľade na televíznu obrazovku. Niečo podobné totiž ponúka skupina Kryštof vo videoklipe k svojmu aktuálnemu singlu Tramvaje.
Opäť ide o veľmi zaujímavú skladbu, ktorých je na poslednom albume skupiny Kryštof viac než dosť. Električka vo videoklipe má jasný cieľ. Cieľová stanica – V siločarách (podľa názvu albumu). Nechýbajú dotieraví fotografovia, v kabínke vodiča sa vystriedajú dvaja vodiči a samozrejme modelky, o ktorých je text.
Simona Krainová v hlavnej úlohe, s profesionálnym úsmevom na tvári. Vynikajúci videoklip, ostatne ako všetko, čo skupina Kryštof robí. Pozerá sa na to veľmi dobre, na konci je až „spotrebiteľovi“ ľúto, že to už končí.

Zdroj: TS MusicServer