Americká formácia vcelku úspešné bodovala na poslednom udeľovaní cien Grammy. A niet sa čomu čudovať. Ich album je naozaj dobrý, hoci sa pri niekoľkonásobnom počúvaní môže zdať, že pesničky sú rovnaké.

Americká formácia vcelku úspešné bodovala na poslednom udeľovaní cien Grammy. A niet sa čomu čudovať. Ich album je naozaj dobrý, hoci sa pri niekoľkonásobnom počúvaní môže zdať, že pesničky sú rovnaké. I napriek tomu je však na ňom niekoľko istých hitov. Ten aktuálny je až prekvapivo pomalý, ale o to viac v ňom vyznieva prenikavý hlas speváčky tejto formácie. Jednoducho istý hit.
Vo videoklipe kapela neupúšťa od určitého tajomna, s ktorým sa predviedli i pri predchádzajúcom singli. Po stenách sa tu síce nikto neštverá, ale záhad a temnôt je tu viac než dosť. A pritom sa nejaká pointa príbehu hľadá len veľmi ťažko. Speváčka stále niekde leží a jej spoluhráči okolo nej prechádzajú. Všetko je spomalené.
Videoklip je čiernobiely a celé to vyznieva veľmi zvláštne a príjemne zároveň. Evanescence to je kapela, ktorá je dosť tajomná a ich videoklipy to iba dokazujú. V každom prípade však ide o neopozeranú tvorbu, ktorá nadchne každého diváka.

Zdroj: TS MusicServer