Britská štvorica Blue sa opäť rozhodla atakovať hitparády. Majú to celkom jednoduché. Alebo prerobia nejaký istý hit a k spolupráci si prizvú i pôvodného interpreta, alebo dofrčia s nejakým sladkým dojákom.

Britská štvorica Blue sa opäť rozhodla atakovať hitparády. Majú to celkom jednoduché. Alebo prerobia nejaký istý hit a k spolupráci si prizvú i pôvodného interpreta, alebo dofrčia s nejakým sladkým dojákom. A úspech je viac menej istý. Dokonca sa už objavili reči o tom, že Blue sú najlepšou chlapčenskou formáciou. No, pri tom počte chlapčenských kapiel, ktoré tu ešte ostali, to nebude až tak ďaleko od pravdy, ale s kvalitou to moc spoločné rozhodne nemá.
V prípade Breathe Easy kapela ponúka ďalší z romantických slaďákov, pri ktorého počúvaní niektorým trhá srdce, iným zas uši. Videoklip k pesničke vznikal v Prahe a pohľad na exteriéry hlavnej železničnej stanice pôsobí omnoho príjemnejšie než celkový výsledok srdcervúceho videoklipu.
Dievčatá, nikdy neopúšťajte svojich priateľov! Mohlo by sa to skončiť tragicky. Tak ako vo videoklipe formácie Blue. On ju čaká na stanici. Ona príde, vystúpi z vlaku, pobozká ho, prežije s ním pár krásnych chvíľ a nakoniec mu povie, že je koniec. Opäť nasadá do vlaku a odchádza späť. Mladý muž prichádza na železničný most (asi to bol železničiar, keď ho tie koľaje tak lákajú) a spácha samovraždu. Do tohoto vskutku "originálneho" príbehu sa zjavuje formácia Blue v úlohe strážnych anjelov. Divák ich síce vidí ako akési nadprirodzeno v okne odchádzajúceho vlaku, či na spomínanom moste. Ale hlavní hrdinovia ich nevidia a ich vyspievané dohováranie jednoducho ignorujú. Všetko sa končí veľkolepým pohrebom, kde sa skormútená objaví i bývalá priateľka nebohého a samozrejme i štyria anjeli strážni, ktorí svoju úlohu však vôbec nezvládli. A bohužiaľ nielen túto úlohu...
Niet síce pochýb o tom, že táto pesnička bude dominovať nejaký čas hitparádam. Ale to všetko iba preto, že ju spievajú štyria sladkí chlapci, preto, že je to "doják" a pretože ten videoklip je tak dojemný až to bolí. Ibaže skutočnosť je taká, že niečo tak neoriginálne, vláčne, nudné a bezduché som už veľmi dlho nevidel.

Zdroj: TS MusicServer