Formácia Outlandish je zložená z troch hudobníkov, pričom každý pochádza z iného miesta sveta. Do povedomia sa dostali vďaka skladbe Aisha a po vypočutí ich albumu bolo jasné, že to nebude ich jediný hit.

Formácia Outlandish je zložená z troch hudobníkov, pričom každý pochádza z iného miesta sveta. Do povedomia sa dostali vďaka skladbe Aisha a po vypočutí ich albumu bolo jasné, že to nebude ich jediný hit. Tento raz vsadili kartu na skladbu Walou. Príjemná pomalá pesnička. Výhodou formácie Outlandish je fakt, že títo chlapi vedia spievať a že to, čo robia je vcelku príjemná a dosť inteligentná muzička, ktorá sa dá počúvať. Dôležité tiež je, že naflákajú ani prácu na videoklipoch.
Ten najnovší je čisto utečenecký. Rozpráva príbeh dvoch kamarátov, ktorí žijú niekde na konci sveta a ich snom je, aby sa odtiaľ dostali čo najďalej. Raz za čas okolo ostrova pláva veľká loď. Na chvíľu sa pristaví a potom pláva ďalej za lepším svetom. Jeden z kamarátov sa rozhodne situáciu využiť a chce k lodi doplávať a začať nový život. Bohužiaľ, má smolu. Je príliš malý a slabý na to, aby to zvládol. Hoci pripláva až k lodi, na jej povrch sa už nevládze dostať. A tak ho vyčerpaného vlny priplavia späť a život nešťastného človeka plynie ďalej. Ide o autobiografiu niektorého z členov Outlandish?
Tak trochu to pripomína obdobie nedávno minulé i v našej spoločnosti. Preto sa s príbehom dokáže stotožniť i našinec a ľahko ho pochopí. Veľmi príjemné dielko a preto sa nemožno čudovať, že sa mu s veľkým úspechom darí i v našich hitparádach.

Zdroj: TS MusicServer