George Michael pripravil svoj triumfálny návrat vo veľkom štýle. Dokonalý album Patience uvádza do povedomia fantastický singel Amazing a ten podporuje parádny videoklip.

George Michael pripravil svoj triumfálny návrat vo veľkom štýle. Dokonalý album Patience uvádza do povedomia fantastický singel Amazing a ten podporuje parádny videoklip. Tu snáď ani nemá význam moc sa rozpisovať. Ide o jednu skvelú párty, kde George s kámošmi sedí a natriasa sa v rytme hudby. V pozadí obrazovky sa premieľajú rôzne nápisy. Všetko je zahalené do tyrkysovej farby. Úžasná párty je poprestrihovaná obrazmi, kde je iba spevák na čiernom pozadí a vo veľkom spieva.
Videoklipy George Michaela mali vždy šmrnc a boli veľmi kvalitné. Ani v prípade skladby Amazing nenechal nič na náhodu a prichádza so 100% pripraveným dielom, ktoré musí každého nadchnúť. Hudba je vynikajúca a to je iba zlomok úžasného albumu, ktorý sa nedávno dostal na trh. George je jednoducho profesionál, ktorého kvality nezlomia žiadne škandály. Comeback tohoto speváka sa jednoducho vydaril. Je lepší než kedykoľvek predtým. Treba len veriť, že jeho reči o tom, že album Patience je jeho posledným sú len falošnou fámou.

Zdroj: TS MusicServer