Nie je to ani tak dávno, čo si dvojica Modern Talking dala posledne zbohom (navždy?) a Thomas Anders sa okamžite prirútil s novou pesničkou a snáď i s celým albumom.

Nie je to ani tak dávno, čo si dvojica Modern Talking dala posledne zbohom (navždy?) a Thomas Anders sa okamžite prirútil s novou pesničkou a snáď i s celým albumom. Z uhladenej kolotočovej produkcie svojho kolegu Dietera Bohlena spadol ešte do väčšieho popového bahna. Snaží sa síce tváriť moderne a "čierno", ale absolútne mu to nesedí. I nová tvorba Thomasa Andersa je len lacnou zlátaninou popovej hudby, ktorá chvíľu zašumí ako čerstvá minerálka a ak sa nedopije na jedenkrát, tak čoskoro vyšumí. Videoklip k tejto skladbe je rovnako sladký ako skladba celá. Partia dievčat sa vezie niekam v taxíku. Šofér je nekonečný playboy a snáď sa i nádejá nejakej tej zábavy. Spoza akýchsi žalúzií však nedočkavo vyzerajú oči Thomasa Andersa. Milé slečny nakoniec taxík dovezie k starému karavánu, odkiaľ vystúpi sladký Thomas a kočky sa na neho vrhnú. Taxikár odchádza s dlhým ... nosom.
To všetko je poprešpikované pohľadom na telo Thomasa Andersa, odeté v svetlom kožúšku. Súčasťou jeho imidžu je palička a spevák sa pokúša o niekoľko tanečných kreácií. Staroba však robí svoje. Nie je to ani vtipné, ani vzrušujúce, ani zaujímavé. Ani po vizuálnej, ani po hudobnej stránke.
Parádny trapas sa však pri tejto pesničke podaril moderátorovi televíznej hitparády Slovenskej televízie, keď Thomasa Andersa uviedol ako blondiaka a ako "depešáka". Takéto faux pas by človeka moderujúceho hudobnú hitparádu malo okamžite stáť miesto. Ale ak je výkon moderátora hitparády približne rovnako kvalitný ako tvorba Thomasa Andersa, tak sa asi nič nezmení.

Zdroj: TS MusicServer