Dalo by sa to kľudne nazvať i posledné zbohom. Trojica krásnych a výnimočne i talentovaných „mačičiek“ sa rozhodla, že sa rozlúčia a po pomyselnom hudobnom poli si pôjde každá svojou cestou.

Dalo by sa to kľudne nazvať i posledné zbohom. Trojica krásnych a výnimočne i talentovaných „mačičiek“ sa rozhodla, že sa rozlúčia a po pomyselnom hudobnom poli si pôjde každá svojou cestou. Informácia o ich rozpade prišla ako blesk z jasného neba. Ale to, že to myslia vážne, potvrdili i vydaním výberu svojich najväčších hitov, ktorý sa práve objavil v predaji.
Na rozlúčku s televíznymi divákmi si vybrali nečakane krátku a pomalú pesničku Someone Like Me a odeli sa do bielej farby. Tomu prispôsobili i okolie. Ide teda o „biely“ videoklip, kde dievčatá chvíľu sedia za klavírom, chvíľu sa šúchajú okolo steny a väčšinu času strávia natlačené na bielej pohovke, kde sa hladia, pozerajú do kamery, spievajú a hlavne pôsobia akoby spomínali na všetko to, čo spolu prežili. A určite toho nebolo málo, vydali niekoľko úspešných albumov, získali si úctyhodnú základňu fanúšikov a najmä oni ostali z ich rozchodu zhrození. Uvidíme, čo prinesie čas a hlavne sólové kariéry jednotlivých „mačiek“. V každom prípade sa im však postup, ktorým sa rozhodli rozlúčiť s publikom vydaril perfektne.

Zdroj: TS MusicServer