Najpoužívanejším slovom v prejave Eminema a jeho "zajačikov", teda D12 je fuck! A ak niekto fakt túži naučiť sa poriadne toto slovo skloňovať, časovať a čo ja viem čo ešte, lepšiu príležitosť ako album World už v živote nebude mať.

Najpoužívanejším slovom v prejave Eminema a jeho "zajačikov", teda D12 je fuck! A ak niekto fakt túži naučiť sa poriadne toto slovo skloňovať, časovať a čo ja viem čo ešte, lepšiu príležitosť ako album World už v živote nebude mať. Pretože podľa tejto formácie sa toto slovo hodí doslova všade a v každom páde. Čo všetko sa dá stihnúť za 78 minút? Poriadne si zašportovať, príjemne si posedieť v kaviarni s priateľmi, celkom slušne si zdriemnuť, ale vďaka D12 i dokonale zmrzačiť svoje vnútro. Nebol som, nie som a pravdepodobne ani nikdy nebudem vyznávačom tejto hudby. Faktom ostáva, že Eminem ma dokázal vždy osloviť svojimi prioritnými singlami. Všetko ostatné bola pre mňa nestráviteľná vata. A rovnaké je to i v prípade najnovšieho albumu formácie D12.
Singel My Band je jednou z tých pesničiek, ktorú nemožno prehliadnuť. Dokonca ľahko stráviteľná i pre televízny a rozhlasový éter. A dovolím si tvrdiť, že keby sa celý album niesol v podobnom duchu, tak som ochotný ho prijať "za svoj" a nájsť si k nemu cestu. Horko-ťažko si však bude hľadať cestu ku komerčným poslucháčom ktorákoľvek zo zvyšných 20 piesní na tomto albume. Ak je My Band ešte ako tak melodická skladba, tak zvyšok je už maximálne tvrdý. Ano, samozrejme, viem, že tento album nie je určený pre komerciou unudené uši, ktoré nad ním len nechápavo krútia hlavou. A som si istý, že vyznávači tejto hudby si na ňom nesporne nájdu množstvo lukratívnych momentov.
Odborníci na túto hudbu určite potvrdia, že album je veľmi kvalitný a že má hodnotu a že sa Eminem &# Friends predviedli v tom najlepšom svetle... Gratulujem vám. Ste fajnšmekri a určite ste v tomto albume našli pre seba ten najlepší pokrm. U mňa nastalo pri počúvaní tejto projekcie bolenie hlavy a nepomohli ani tabletky. Stále som mal a ešte dlho budem mať pocit, že ide o navlas rovnakú zmes hudby (?) a spevu(!?), ktorý je určený len pre presne vymedzenú vrstvu poslucháčov. Neberiem vám to, zabávajte sa. Ak sa vám to zdá skvelé, fantastické a úžasné, je to váš názor. Ale mne sa na celom tomto projekte najviac páči titulná strana bookletu. A netrpezlivo čakám na to, že ma tie pazúry, ktoré tam zvierajú zemeguľu poriadne poškriabu a prebudím sa konečne zo šoku, ktorý mi tento album spôsobil.
Najlacnejším koláčom v cukrárni bývajú obrovské gule, ktoré "sa tvoria" z odrezkov ostatných koláčov, doplnené a "zmäkčené" rôznymi esenciami. Milujem ich. Ibaže najnovší produkt D12 je podľa mňa ešte lacnejší (sorry) a druhú triedu naozaj nemusím. Všetkým ostatným prajem dobrú chuť a skvelú zábavu.

Vydavateľstvo: Universal Music, 2004
Celkový čas: 78:02
Linky: www.D12Online.com, www.ShadyRecords.com

TRACK LIST:
01. Git Up
02. Loyalty
03. Just Like U
04. I´ll Be Damned
05. Dude
06. My Band
07. U R The One
08. G In The Morning
09. How Come
10. Leave Dat Boy Alone
11. Get my Gun
12. Bizare
13. 8****
14. Steve´s Coffee House
15. D-12 World
16. 40 OZ
17. Commercial Break
18. American Psycho II
19. BUGZ 97
20. Good Die Young
21. Keep Talkin

Zdroj: TS MusicServer