Európske futbalové majstrovstvá sú minulosťou a ich hudobná hymna bude znieť svetom pravdepodobne omnoho dlhšie než eufória Grékov z nečakaného a prekvapivého víťazstva na šampionáte.

Európske futbalové majstrovstvá sú minulosťou a ich hudobná hymna bude znieť svetom pravdepodobne omnoho dlhšie než eufória Grékov z nečakaného a prekvapivého víťazstva na šampionáte. Nelly Furtado si vďaka tejto športovej udalosti pripísala na svoje konto ďalší hudobný hit, ktorý bude dominovať hlavne letným dňom. Dynamická pesnička je totiž tým pravým, čo sa hodí na letné diskotéky. A zvlášť, keď je pripravená veľmi kvalitne a vynikajúco v nej vyznie hlasový prejav speváčky.
Rovnako dobrý ako samotná pesnička je i videoklip k nej. Má spád, dej, pointu a je dokonca zábavný. Všetko sa točí okolo malého chlapca, ktorý si kope loptu a pri jednom z výkopov ju nechtiac vykopne na rímsu. Lopta ostáva na mieste a drobec prichádza o svoju hračku. Jeho starosti však vyrieši dav futbalových nadšencov, ktorí svojimi telami vytvoria pyramídu a k lopte sa nakoniec dostanú. O tom to celé je. A aby to bolo ešte o niečo zaujímavejšie, tak na vrchol pyramídy sa okrem malého nezbedníka postaví i samotná speváčka. Lopta je dolu a chalanisko si môže opäť bezstarostne kopať.
Videoklip je vynikajúco zostrihaný, masová scéna z ľudských tiel pôsobí naozaj efektívne. Všetko má spád a je až neuveriteľné, že sa to všetko zmestilo do časového úseku pesničky. Klobúk dolu. Takéto by mali byť všetky videoklipy.

Zdroj: TS MusicServer