Je tu ďalšia blonďavá hviezdička z chladného severu. Tvári sa ako Kate Ryan klonovaná s medzinárodne trochu uznávanou Poľkou Edytou Górniak.

Je tu ďalšia blonďavá hviezdička z chladného severu. Tvári sa ako Kate Ryan klonovaná s medzinárodne trochu uznávanou Poľkou Edytou Górniak. Tú prvú kopíruje hudobne, tú druhú nežným hláskom. V každom prípade jej však táto kombinácia zaručila istý európsky úspech a postupne začína prerážať i v našich končinách. Jej hudobné ponímanie je však rovnako chladné ako krajina z ktorej pochádza. Počítače, duc, duc, duc hudba a tanečne sa tváriace pesničky, naspievané tenučkým hláskom. Bohužiaľ, Ann Winsborn ani zďaleka nie je speváčka. Je iba ďalšou ikonou na hudobnom poli, ktorá má svojim producentom priniesť istý zisk aspoň vďaka svojej tvári. 

Aj táto mladá slečna pokračuje v súčasnosti tak obľúbenom trende – spieva po francúzsky. Na svojom albume hneď niekoľkokrát, ale pre istú dávku istoty sú pesničky na albume hneď aj v angličtine, pretože frankofónny jazyk, hoci je v rozmachu, nie je všade prijímaný s rovnakým nadšením.

Po hudobnej stránke je debutový album tejto speváčky zmesou lacného, počítačom vytvoreného popu, ktorý je síce z komerčného pohľadu absolútne výborný, no po umeleckej stránke lacný, gýčový a nudný. Takto spievala Britney Spears pred šiestimi rokmi, takúto hudbu skladal František Janeček pre Michala Davida v roku 1986. A miestami to pripomína ešte aj časy zabudnutej slávy dua Modern Talking. Bohužiaľ, Ann Winsborn je len ďalšou svetlovlasou bábikou, ktorá prepláva hudobnými vodami s jedným – dvoma akože hitmi a viac si na ňu nikto nespomenie. S imidžom bábiky Barbie a hlasovými možnosťami ako nám Ann ponúka, sa to dnes v dravých vodách populárnej hudby nedá ďaleko dotiahnuť.

Tomuto projektu chýba originalita, nápad a hlavne spád. Pesničky sú na jedno kopyto a už čoskoro začínajú nudiť. Nezachráni to ani booklet, ktorý s fotkami dotrhaných džínsov pôsobí skôr odstrašujúco, než lákavo. Považujem, to za dosť zbytočný projekt.


Vydavateľstvo: 4ArtMusic, 2004
Celkový čas: 50:27
Link: www.4art.pl

Zoznam skladieb:
01. Everything I Do
02. I Need You
03. Je N´ai Pas Compris
04. All Night
05. Be The One
06. Tonight
07. Broken Dreams
08. Oh Boy
09. Kickin Out
10. True Confession
11. Shadows
12. Je N´ai Pas Compris (Alternative Mix)
13. Everything I Am MegaMix

Zdroj: TS MusicServer