Najslávnejšia r&#b kapela Destiny`s Child sa po sólových albumoch svojich členiek Beyoncé, Michelle a Kelly znovu vracia späť, v poradí ich šiestym albumom s názvom Destiny Fulfilled (vyplnený osud).

Najslávnejšia r&#b kapela Destiny`s Child sa po sólových albumoch svojich členiek Beyoncé, Michelle a Kelly znovu vracia späť, v poradí ich šiestym albumom s názvom Destiny Fulfilled (vyplnený osud).
Produkcie sa tento krát ujali Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, Michelle Williams a Mathew Knowles. Beyoncé je kľúčovou osobnosťou pre produkciu každej pesničky z albumu a je taktiež zodpovedná za hudobný koncept albumu a vokál.
Pri vypočutí tohto ich najnovšieho albumu Destiny Fullfilled si ihneď uvedomíte ako skupina dozrela nielen po speváckej, skladateľskej – ale taktiež „ženskej“ stránke. Hudobné skúsenosti Beyoncé, Kelly a Michelle sa tu miešajú s ich vlastnými životnými skúsenosťami.
Destiny`s Child  vždy  skladali silné pesničky, ktoré ženám dodávali odvahu a určitú energiu, takže sa nepochybne znovu objavujú takéto skladby aj na tomto ich novom albume. Zároveň dali priestor aj ich slabostiam, ako napr.: citom, plaču a priateľstvu.
Avšak ešte väčšou výzvou bolo tematické ladenie Destiny Fullfilled. Skôr ako len súbor jednotlivých pesničiek, je to príbeh ženského putovania životom, so všetkými jeho stúpaniami i pádmi, láskami i rozchodmi. Jednotlivé piesne sú kapitolami tohto „románu“. Ten otvára úvodným erotickým nábojom nabitá skladba Lose My Breath, pri ktorej sa skupina po rokoch znovu stretla s dlhoročným priateľom Rodneym Jerkinsom.  „Pracovať s Rodneym znovu po čase bolo fantastické,“ vysvetľuje Michelle. „Prišiel s novou energiou, chuťou a nápadmi, ktoré sa stali základom nášho nového albumu“.
Keď si po prvý krát vypočujete Lose My Breath, veľmi vás to chytí, zapáči sa vám to energické tempo, ktoré množstvo dnešných, rýchlejších skladieb obsahuje.
Radostná nálada, ako keď stretnete sympatického chalana sa zasa stala základom nasledujúcej piesne Soldier, ktorú produkoval Rich Harrison a hosťujú na nej tiež Lil Wayne a T.I. Zatiaľ čo Lose My Breath zachytáva prvotný nával vzrušenia, potom hlboké beaty Soldier náladu posúvajú k očakávaniu ženy, čo s týmto mužom prichádza, s úmyslom, že potrebuje „vojaka“, ktorý ju bude ochraňovať.
Oddanosti a až zbožnej úcte je venovaná skladba Cater 2 U produkovaná Rodneym Jerkinsem. S rýmami ako: Let me help you take off your shoes/ let me feed you whatever you desire, je Cater 2 U o nájdení toho výnimočného "hrdinu" a snahe urobiť pre neho všetko na svete.
Možno si hovoríte, že trocha nečakané od týchto sebavedomých, nezávislých žien? „Áno, odhaľujeme našu jemnú stránku,“ tvrdí Kelly. „Viem, že táto pesnička bude niektorých ľudí šokovať, ale je to o tom, že takéto veci žena rada urobí pre muža, ktorý si ich skutočne zaslúži a váži si ich.“
Na intímny výlet, ktorého protagonistka túži po svojom milom vás zatiahnu skladbou T-Shirt. Začína sa dôvodom, prečo sa k nej jej muž chová zle, až k momentu, kedy stráca strach povedať mu svoje výčitky a smeruje až k  nesmiernej rezignácie pri rozchode (Through With Love za účasti Maria Williamsa). Všetko vrcholí v bode, kedy si uvedomuje, že je konečne schopná nájsť si pravú lásku. (príznačne nazvaná pieseň Love, vôbec prvá „negospelová produkcia“ Errona Williamsa, brata Michelle). Podľa Beoncé Love „dokončuje príbeh, pretože v nej nachádzame lásku, ktorú v sebe človek vždy choval k Bohu. To je ľudským osudom, ktorý sa práve naplnil.
Destiny´ Child album nahrali za tri týždne, behom ktorých v štúdiu eliminovali vplyv kohokoľvek iného ako zúčastneného umeleckého týmu. Mať na nahrávanie tak krátky čas, nich donútilo skutočne stopercentne sa sústrediť a nerozptyľovať sa okolím.
Album Destiny Fulfilled v sebe spojuje množstvo zvukových žánrov, od soulu, cez R´n´B, pop až k modernému gospelu.

Zoznam skladieb:
1. Lose My Breath
2. Soldier Destiny`S Child Featuring T.I. And Lil Wayne
3. Cater 2 U
4. T-Shirt
5. Is She The Reason,
6. Girl,
7. Bad Habit,
8. If
9. Free
10. Through With Love
11. Love
12. Game Over.

Zdroj: TS MusicServer