A je to tu! Madonna prišla s novým singlom, novým albumom a zároveň i s novým videoklipom. A jednoznačne neostala nič dlžná svojmu menu. Je rovnako dráždivá, rovnako divoká a hlavne dokonale aktívna.

A je to tu! Madonna prišla s novým singlom, novým albumom a zároveň i s novým videoklipom. A jednoznačne neostala nič dlžná svojmu menu. Je rovnako dráždivá, rovnako divoká a hlavne dokonale aktívna. Na to, že ma 47-rokov, vyzerá o dvadsať mladšie a správa sa akoby mala ešte o desať menej! Skvelá!

Retro 80-tych rokov predvádza naplno. Je štipľavá, dráždi a pritom nevychádza za hranicu únosnosti a neprekračuje mieru vkusu. Síce sa veselo "odbavuje" na tyči a otiera o svalnaté telá tanečníkov, ale to už v podstate všetci od nej očakávajú a boli by sklamaní, keby sa im týchto polôh nedostalo.
Dostáva a plným priehrštím. Madonna vystupuje vo videoklipe v úlohe tanečníčky, ktorá prichádza do tanečného štúdia, s magnetofónom, aké sme v osemdesiatych rokoch veselo dovážali z Poľska (ak sme dostali pozvanie bez ktorého sa tam nedalo chodiť). Magnetofón bliká, svieti a napriek tomu, že má minimum funkcií je pomaly väčší než Madonna. Ale čo na tom, hlavne, že je to stereo.

Speváčka zhadzuje zo seba civilné oblečenie, pod ktorým má krikľavo ružový úbor, ktorý sa skladá z nohavičiek, z ktorých, keby boli o milimeter užšie vybehne bobor z nory a slušivej vrchnej časti, ktorá toho zakrýva pomerne dosť. Spomienka na spartakiádu je v tomto prípade viac než svieža.
S prvými tónmi pesničky sa roztancujú všetci. Černosi v taxíku, ľudia v metre, kde sa o najlepšiu zábavu postará moletná pani, ale i kuchári v reštauráciách. Proste všetci. Keď zaznie Madonna, všetkým jednoducho padla a všetci sa valia na párty. Samozrejme i hlavná hviezda, ktorá na tanečnom parkete pôsobí ako mladica, chlapov zvádza ako diablica a je jednoducho dokonalá.

Madonna sa predvádza v tom najlepšom svetle. O jej novom albume sa toho popísalo viac než dosť ešte predtým, než vôbec uzrel svetlo sveta. Aj na video sa čakalo s veľkými nádejami. Nesklamalo hádam nikoho. Je to presne to, čo sa od Madonny čakalo. Úžasná skladba s dokonalým video stvárnením. Má to spád, myšlienku, dej a je to dynamické. Celý čas je čo sledovať a divák ho hltá doslova so zatajeným dychom. Madonna sa predvádza v tej najlepšej forme. Dokonalá. Dielko je výborne zostrihané a od prvého momentu je jasné, že na ňom makali profesionáli.
Zaujímavý je i fakt, že pesničke vo forme videa trvá päť a pol minúty. A pritom niet pochýb o tom, že ide o excelentné dielo, ktoré televízie napriek jeho dĺžke budú hrať ochotne a dookola.
Pretože toto je Madonna v tom najlepšom zmysle slova a zároveň Madonna, ktorej nikdy nie je dosť. Jej čas práve nastal.

Zdroj: TS MusicServer