Tak predsa. Po jemne nevydarenej, či skôr lacnými hitmi prešpikovanej letnej dávke Bravo hitov, presne podľa očakávania prichádza v týchto dňoch na trh jesenno – zimná skladačka.

Tak predsa. Po jemne nevydarenej, či skôr lacnými hitmi prešpikovanej letnej dávke Bravo hitov, presne podľa očakávania prichádza v týchto dňoch na trh jesenno – zimná skladačka. A totálne nadupaná najaktuálnejšími hudobnými lahôdkami. Rovných sedemdesiat sedem minút výbornej zábavy.
I tieto Bravo hity, ktoré sú už dlhodobo považované za najlepšiu, najaktuálnejšiu a zároveň najinteligentnejšiu pesničkovú skladačku, sú rozdelené na niekoľko častí. Samozrejme, nechýba klasická kalerábová produkcia (Arash, 2 Pac), stráviteľná komercia (Backstreet Boys – ktorí už dávno nie sú komerční, ale práve preto dosť dobrí, Dancing DJs a duom Roxette, Gorillaz, In-Grid), ale k dispozícii sú i „vážne“ veci (Robbie Williams, Gwen Stefani, či Moby). Domácu (rozumej Česko – Slovenskú) scénu zastupujú No Name (jedna z málo slovenských formácií, ktoré sa na projekte objavujú) a kapela Divokej Bill.
Zhrnuté jednou vetou – dvadsať aktuálnych hudobných „peciek“, ktoré nadchnú každého milovníka zábavy.

Ako už býva dobrým zvykom, i tieto Bravo hity sa nesú v rýchlom rytme, pomalých pesničiek je na nich poskromne, o to väčšia je však pri nich zábava. Ale to už je značka kvality, ktorú Bravo hity bezpochyby sú.
Tvorca tohto počinu ani tento raz nezaváhal. Keď sa tak preberám medzi jednotlivými Bravo hitmi vo svojom archíve, prichádzam na to, že len málokedy sa stalo, aby táto výberovka nebola 100% - ná. Zárukou kvality sú tie najčerstvejšie a najhranejšie hity. A zatiaľ čo iné výbery frčia najmä na tanečných kaleráboch, v prípade Bravo hitov je to iné.
Zima tento rok síce prišla v stanovenom čase, no pocit vo vnútri hlása, že aj tak zavčasu. Toto CD je ideálnou hračkou na zimné chaty, oddychy a víkendy plné vášne. Najskôr zábava a potom ... Zmes muziky, ktorá trvá neuveriteľných sedemdesiatsedem minút je tým pravým orechovým.

Booklet tohto projektu je ladený do farieb i tvarou jesenného lístia. Hoci je už vonku všetko biele, toto CD zároveň okrem kvalitných skladieb ponúka i príjemný nostalgický pohľad za mimoriadne dlhým tohtoročným babím letom. O všetkých dvadsiatich skladbách nájdete v booklete všetky potrebné informácie, do budúcnosti by snáď k pesničkám mohla ešte pribudnúť informácia o tom, z ktorého albumu pochádzajú.
Ale ani tento malý defekt nič nezmení na fakte, že Bravo hity sú tá pravá zábava.

Vydavateľstvo: Universal Music, 2005
Celkový čas: 77:00
Linky: www.universalmusic.cz

Zoznam skladieb:
01. The Black Eyed Peas – Don´t Lie
02. Robbie Williams – Tripping
03. Gwen Stefani – Hollaback Girl
04. Arash – Tike Tike Kardi
05. Bluelagoon – Heartbreaker
06. Backstreet Boys – Incomplete
07. 2 PAC – Ghetto Gospel
08. Moby – Beautiful
09. In-Grid – Mama Mia
10. Body Rockers – I Like The Way
11. Daniel Hoppe feat. Paul King – Love &# Pride 2005
12. Dancing DJs vs. Roxette – Fading Like A Flower
13. Faith Evans – Mesmerized
14. M.V.P. – Rock Ya Body (Mic Check 1, 2)
15. Simon Webbe – Lay Your Hands
16. Akon – Belly Dancer (Bananza)
17. The Game – Dreams
18. Gorillaz – Dare
19. No Name – Starosta
20. Divokej Bill – Svatá pravda (live)

Zdroj: TS MusicServer