Leto pokračuje v plnom prúde a všetko nasvedčuje tomu, že bude mimoriadne vydarené. A tak i príležitosti na bezhraničnú letnú zábavu je viac než dosť.

Leto pokračuje v plnom prúde a všetko nasvedčuje tomu, že bude mimoriadne vydarené. A tak i príležitosti na bezhraničnú letnú zábavu je viac než dosť. A tá je najlepšia pri dobrej tanečnej hudbe. Vydavateľstvo Universal Music prinieslo na trh ďalšie veľmi kvalitné hudobné výbery, z ktorých dvom sme sa bližšie pozreli na zúbok.

Best Of Disco 2/2006
Jedna z mnohých zabehnutých značiek vydavateľstva Universal Music prišla toto leto s tak vydarenou časťou ako leto samotné. Best Of Disco sa tento raz mimoriadne vydarilo a od prvej po poslednú pesničku je nadupané tanečnými kalerábmi. Dovolím si to nazvať tak, hoci to tento raz myslím naozaj vážne. Best Of Disco sa nehrá na žiadny trebárs techno výber ale na klasickú výberovku, ktorá ponúka devätnásť jednoduchých tanečných skladieb, ktoré sa hodia na letnú diskotéku i na divokú jazdu kolotočom. Osobne som z tejto skladačky maximálne nadšený, pretože obsahuje množstvo skladieb staršieho dáta, no v maximálne súčasných úpravách, ktoré musia nadchnúť každého konzumenta muziky, ktorý v nej nutne nehľadá akúsi kvalitu a umenie, ale chce sa zabávať. Tento album mu to umožní v maximálnej možnej miere a nikto nebude banovať. Na účel ľahkej a pretancovanej letnej noci úprimne odporúčam.
Celkový čas: 77:31

Zoznam skladieb:
BOB SINCLAR feat. Steve Edvards – „World, Hold On (Children Of The Sky)“ (Axwell Remix)
SYLVER – „Lay All Your Love On Me“ (Groove Mix)
FLIPSYDE feat. Piper – „Happy Birthday“ (Radio Edit)
KARMAH – „Just Be Good To Me“ (Radio Cut)
MATTAFIX – „To &# Fro“ (Edit)
PINK – „Stupid Girls” (Radio Edit)
SUNBLOCK feat. Robin Beck – „First Time“ (Extended Version)
DJ BOBO & SANDRA – „Secrets Of Love“ (Club Mix Radio Edit)
CASCADA – „Everytime We Touch“ (Radio Edit)
MOST WANTED DEEJAYS – „Bad Boyz“ (Radio Mix 1)
PULSEDRIVER – „Insane“ (Vocal Mix)
J-REVERSE vs.BLACK LEGEND – „You See The Trouble With Me“ (J-Reverse 05 Remix Radio Edit)
IMPACT – „Babe“ (Original Radio)
AKCENT – „Jokero“ (Radio Version)
ANDREA – „Time To Pray“ (Radio Edit)
CLEA – „Lucky Like That“ (Uniting Nations Radio Edit)
MEMBERS OF MAYDAY – „Worldclub“ (Radio Edit)
TARKAN – „Bounce“ (Armand Van Helden Mix)
BLOODHOUND GANG – „Foxtrot Uniform Charlie Kilo“ (The Jason Nevins Mix)
 
Taneční liga 89
A ďalšia osvedčená značka, ktorej poradové číslo je doslova neuveriteľným šokom. Hoci v priebehu roka sa na trh dostane až deväť albumov tejto edície, nikdy som neveril, že sa dožije až takého veľkého čísla. Toto je edícia, ktorá už klasicky ponúka tanečnú muziku, no nie tu najjednoduchšiu, ale snaží sa loviť v najnovších hudobných trendoch, pritvrdzuje, pridáva techno skladby a pritom sa snaží mapovať aktuálne dianie na pomerne obsiahlej tanečnej scéne. A to si mnohí už pred niekoľkými rokmi mysleli, že s tanečnou hudbou je amen. I Taneční liga je jasným dôkazom toho, že tomu tak nie je. Album ponúka dvadsaťjeden skladieb, ktoré sú prierezom toho najaktuálnejšieho, čo na hudobnej scéne vzniklo. Platňa mapuje klasické popové vypaľovačky, techno hity, techno remixy, ale i českú produkciu, ktorá je tento raz zastúpená dokonca hneď dvakrát. Časom overená značka rovná sa časom overená kvalita a k tomu naozaj netreba nič dodávať, iba súhlasiť.
Celkový čas: 77:02

Zoznam skladieb:
GROOVE COVERAGE - 21st. Century Digital Girl
CASCADA - A Neverending Dream
SHAPESHIFTERS - Incredible
DISCO BOYS - B-B-Baby
KRAFFT - Rock Da House
SUNBLOCK - First Time
PUSSYCAT DOLLS - Beep
BLACK EYED PEAS - Pump It
a mnoho dalších...

Oba albumy na trh prináša hudobné vydavateľstvo Universal Music.
Linky: www.universalmusic.cz, www.dvdbest.sk
 

Zdroj: TS MusicServer