Sú nesmrteľní. Tažkotonážni chlapíci z Čiech sú späť a čuduj sa svete, opäť vo výbornej forme. Rozumej teda, že naladení na vcelku príjemnú, zábavnú strunu, v ktorej nemožno hľadať umelecké vyžarovanie, ale dobrú náladu určite a tej sa poslucháčovi dostáva plnými priehrštiami.

Sú nesmrteľní. Tažkotonážni chlapíci z Čiech sú späť a čuduj sa svete, opäť vo výbornej forme. Rozumej teda, že naladení na vcelku príjemnú, zábavnú strunu, v ktorej nemožno hľadať umelecké vyžarovanie, ale dobrú náladu určite a tej sa poslucháčovi dostáva plnými priehrštiami. Maxim Turbulenc si nikdy nerobili ťažkú hlavu z toho, akú hudbu produkujú a čo si o nich myslí odborná kritika. Jediným kritériom bolo, aby sa to páčilo ľuďom, aby sa pritom bavili a to bude predávať. A tak aj bolo.

Každý prichádzajúci album tejhto formácie je širokými masami netrpezlivo očakávaný a zábava je na svete. Inak tomu nie je a nebude ani v prípade tohto projektu. Na tom formácia ponúka dvanásť "suprových spievaniek".

V niektorých prípadoch siahli po kompletnej prerábke pesničky (Perníková chaloupka, Pražákum těm je hej), inokedy zas známe melódie doplnili o nové texty (Harry Kližka, Večerníček). V každom prípade však ide o dvanásť veselých, tanečných skladieb, s veselými textami, ktoré neurážajú, ale bavia.

Záver albumu je doplnený o takmer päť minútový megamix, ktorý sa stal súčasťou takmer každého albumu tejto formácie. A to ich už majú na svojom konte neuveriteľných dvanásť a zdá sa, že sú nesmrteľní.

Skupina Maxim Turbulenc je na hudobnej scéne už niekoľko rokov a na svojom konte majú množstvo albumov. Všetky úspešné a je jasné, že v rovnakom trende budú pokračovať aj vďaka Suprovým zpívankám.

Jednoduchý, skladací booklet síce neponúka texty pesničiek, ale po rozložení poskytuje najväčším fanúšikom plagát formácie, ktorá kvôli nahrávaniu najnovšej produkcie “odletela” kdesi do vesmíru. Kde zobrali tak veľké skafandre netuším, ale zábava je to fajn. 

Vydavateľstvo: Monitor / EMI, 2006
Celkový čas: 38:31
Linky: www.maximturbulenc.cz, www.emimusic.cz, www.dvdbest.sk 

Zoznam skladieb:
01. Simsala Bim
02. Spadla lžička do kafíčka
03. Hejkal
04. Harry Kližka
05. Perníková chaloupka
06. Strašidla
07. Lady Lane
08. Hastrmane Tatrmane
09. Pražákum, těm je hej
10. Králíci
11. Večerníček
12. Suprovej megamix


Zdroj: TS MusicServer