Ono snáď nie je lepšia príležitosť a väčší dôvod, kvôli ktorému si jednoducho treba zaobstarať toto CD. Teraz je ten správny čas!

Ono snáď nie je lepšia príležitosť a väčší dôvod, kvôli ktorému si jednoducho treba zaobstarať toto CD. Teraz je ten správny čas! George Michael jednoducho a zatiaľ neodvratne mieri na Slovensko a táto Biblia jeho pesničiek by mala byť všetkým, ktorí sú ochotní vraziť za lístky od 1.600,- do 6.000,- korún denným spoločníkom v najbližších týždňoch.

Už je to raz tak. Ikona svetového popu sa rozhodla pokračovať v úspechu svojho minuloročného svetového turné, ktoré má rovnaký názov ako toto CD, no jeho kroky vtedy viedli iba po západnej Európe. Tento raz sa spevák zameriava na sever a východ Európy a nepohrdol ani pohostinnosťou našej malej krajiny. Máme sa teda na čo tešiť a mnohí už v tejto chvíli pravdepodobne vedia, čo budú robiť v piatok 25. mája. Stáť na štadióne Interu v Bratislave a vychutnávať si dokonalosť tohto umelca.

Album Twenty Five vyšiel pri príležitosti rovnako dlhej spevákovej kariéry, počas ktorej zažil naozaj všetko. Obrovské úspechy so svojou prvotnou formáciou Wham!, cez priznanie sa k sexuálnej orientácii, po megaúspechy na sólovej dráhe a škandály. A hoci sa v poslednom čase hovorilo o ňom viac ako o tom, čo onanuje na verejných záchodoch a o požívateľovi drog, George Michael je najmä vynikajúci skladateľ, spevák, multiinštrumentalista a tiež vizuálny mág.

To všetko podrobne prináša i na tomto projekte, ktorý sa na trh dostal vo forme dvoj-CD, DVD a troj-CD so špeciálnym nosičom, plným hudobných lahôdok. Trojalbum najväčších hitov George Michaela prináša dohromady štyridsaťštyri skladieb, z ktorých aspoň polovica určite zaznie i v Bratislave. Nájdete tu bezpochyby každý z geniálnych hitov tohto speváka, na ktorý si len spomeniete a z každého vyššie menovaného obdobia.

Prepisovať tu zoznam jednotlivých skladieb nemá význam, nájdete ho nižšie, zaručujem sa však, že vám nebude chýbať absolútne nič. K dispozícii je na treťom disku i niekoľko zaujímavých rarít a nechýba ani nejaká tá novinka. George Michael na troj-CD, teda na časovej ploche takmer dve a pol hodiny, v tej najlepšej forme, akú si len jeho priaznivci vedia predstaviť.

Album vychádza v špeciálnom digipaku (špeciálnom papierovom obale) a hudobné disky sú doplnené o úžasný booklet. Teraz práve prichádza reč o vizuálnom vnímaní George Michaela. Jeho videoklipy, ktoré si mimochodom môžete pozrieť na obdobnom DVD, boli vždy balzamom na oko. Inak tomu nie je ani v priloženom booklete, ktorý je vyšperkovaný do maximálna. Nájdete v ňom všetko, od množstva fotografií, cez zaujímavé informácie o jednotlivých skladbách i samotnom spevákovi.

Ucelený, úžasný a dokonalý projekt, ktorý je nielen úžasnou vizitkou grandiózneho umelca, ale i jasnou odpoveďou na dohady o tom, či George Michael končí, alebo nekončí. Prvá a jasná odpoveď je toto CD, druhú isto dá májový bratislavský koncert.

Vydavateľstvo: Sony BMG Music Entertainment, 2006
Celkový čas: CD1: 74:00, CD2: 73:31, CD3: 71:11
Linky: www.georgemichael.com, www.sonybmg.cz, www.dvdbest.sk

Zoznam skladieb:
DISC 1:
01. Everything She Wants - (with Wham!)
02. Wake Me Up Before You Go-Go - (with Wham!)
03. Freedom - (with Wham!)
04. Faith
05. Too Funky
06. Fastlove
07. Freedom 90
08. Spinning The Wheel
09. Outside
10. As - (featuring Mary J. Blige)
11. Freeek! - (Not  04)
12. Shoot The Dog
13. Amazing
14. Flawless - (radio edit)
15. An Easier Affair - (previously unreleased)
DISC 2:
01. Careless Whisper
02. Last Christmas - (with Wham!)
03. Different Corner
04. Father Figure
05. One More Try
06. Praying For Time
07. Heal The Pain - (previously unreleased, featuring Paul McCartney)
08. Dont Let The Sun Go Down On Me - (featuring Elton John)
09. Jesus To A Child
10. Older
11. Round Here
12. You Have Been Loved
13. John And Elvis Are Dead
14. This Is Not Real Love - (previously unreleased, featuring Mutya)
DISC 3: Bonus Disc
01. Understand - (previously unreleased)
02. Precious Box
03. Roxanne
04. Fantasy
05. Cars And Trains
06. Patience
07. You Know That I Want To
08. My Mother Had A Brother
09. If You Were There - (with Wham!)
10. Safe
11. American Angel
12. My Baby Just Cares For Me
13. Brother Can You Spare A Dime? - (featuring Luciano Pavarotti &# Friends)
14. Please Send Me Someone (Anselmos Song)
15. Through

Zdroj: TS MusicServer