Pod hlavičkou tejto spoločnosti vychádzajú v prvom rade albumy finalistov a víťazov súťaže Coca - Cola Popstar, no z času na čas ponúknu do sveta i nejaké to hudobné prekvapenie.

Pod hlavičkou tejto spoločnosti vychádzajú v prvom rade albumy finalistov a víťazov súťaže Coca - Cola Popstar, no z času na čas ponúknu do sveta i nejaké to hudobné prekvapenie.
V ostatnom čase spoločnosť vydala dva albumy, ktoré stoja jednoznačne za pozornosť a medzi ktorými samozrejme dominuje projekt minuloročného víťaza spomínanej súťaže Iva Biča.

Ivo Bič - Do You Wanna ...
Kapela Ivo Bič Band vznikla v roku 2005. Členovia sa stretli na škole popu a jazzu v Budapešti, kde si hudobne aj ľudsky padli do oka. Nakoľko spolupráca medzi Ivanom a Zolim už dlhšie fungovala a existovali plány do budúcna, netrvalo dlho a kapela bola po kope. Jej členovia sú Éder Ferenc (Lá) - basová gitara, Hámori Máté - gitara, Jankó Mikuláš - bicie a Tóth Zoltán - klávesy.
Pri mikrofóne stojí a tancuje samozrejme Ivan Bič.

Viťaz prestížnej autorskej súťaže Coca-Cola PopStar vydáva debutový album. Ivo Bič pochádza z Košíc a už do súťaže sa prihlásil s vlastnou kapelou, ktorej väčšina členov je z Budapešti. Medzinárodné zloženie hudobníkov dáva hudbe esprit a je počuť, že tomu čo hrajú, skutočne dobre rozumejú. Album sa volá Do You Wanna a je v štýle r`n`b, funku a popu, čím je na slovenskej scéne výnimočným.

Ivan a jeho kapela svojim hudobným feelingom dokazujú, že dobrá hudba nepozná hranice a ani slovenské pomery.
V prípade tohto mladíka hádam netreba príliš veľa premýšľať o jeho kvalitách.
Neviem prečo mám síce pocit, že Ivo bude ešte nejaký čas u nás nedocenený, no vo svete by bol dávno hviezdou. Jeho album má svetové parametre a je jednoducho bezchybný.

Vindex - No Middle Ground
V poradí druhý album slovensko-českej heavy metalovej kapely Vindex predstavuje na našom trhu nahrávku jedinú svojho druhu. Nielenže disponuje moderným hutným zvukom, ale aj výraznými hudobnými motívmi, ktoré sú prítomné v každej skladbe.

Originalita kapely leží predovšetkým práve v rozmanitosti týchto kompozícii, žánrovo sa pohybujúcich od energicky zahratého hardrocku, cez klasicky melodický až po miestami progresívne znejúci metal. Zjednocujúcim prvkom a súčasne silnou stránkou je suverénny dravý prejav speváka, ktorý na našej scéne rozhodne nemá obdobu.

Niet preto divu, že výsledkom zlúčenia takýchto esencii je album, ktorý sa nielenže stáva míľnikom na domácej scéne, ale mohol by slúžiť aj ako príklad pre mnohé zahraničné spolky zvučných mien.

Vydavateľstvo: Street Production, 2006
Linky: www.streetproduction.sk, www.dvdbest.sk

Zdroj: TS MusicServer