Práve teraz prichádza ako zrelá žena a speváčka s tretím radovým albumom Introducing , na ktorom chce najlepšia mladá britská soulová speváčka ukázať, ako ona sama cíti muziku.

Práve teraz prichádza ako zrelá žena a speváčka s tretím radovým albumom Introducing , na ktorom chce najlepšia mladá britská soulová speváčka ukázať, ako ona sama cíti muziku. Tvrdí, že tento album je presne to, čo cíti, čo je v nej, že je to ona. Ku svojmu dielu si napísala všetky texty, ktoré vychádzajú z jej umeleckého vnútra. Odcestovala do Karibiku, na ostrov Barbados, aby sa odtiaľ vrátila s textami na nový album.
Najnovší album Joss Stone vychádza zo zvuku a harmónie dievčenských kapiel Motownu, nechýba džezový groove, ktorý má na svedomí živá kapela zostavená uznávaným Raphalom Saadiquom, ktorý album tiež produkoval a sám na nej hrá basovú gitaru. Prekvapením sú však aj ďalší hostia. Napríklad v pesničke Music hosťuje speváčka Fugees Lauryn Hill . Na svete je tak album mladej speváčky s hlasom starej černošky, ktorý vnesie pokoj a dobrý pocit do všetkých poslucháčskych uší i duší.

Joss Stone zmenila farbu vlasov, ale stále ostáva verná soulovo – funkovej štylistike. S jej hlasom by kľudne mohla prespievať čísla v telefónnom zozname a aj tak by to bezpochyby boli hity. A vďaka jej nádhernému hlasu je priam povinnosťou vlastniť nový album mladej Angličanky.
Pesničky z tohto albumu sú podobné ako tie, čo naspievala predtým. Rovnako dobré a rovnako presvedčivé, čo možno povedať aj napriek tomu, že Joss Stone má iba devätnásť rokov. Vydala však svoj tretí album a je už profesionálka.
Hudobne na platni dominuje živelné funky a príjemne kolísavá soulová kompozícia. Živé nástroje a vynikajúci hostia iba pridali na kvalite celého projektu. A hoci sa môže niekomu zdať, že Joss Stone znie podobne ako v roku 2003, keď vydala svoj debut, platňa je v konečnom dôsledku úžasná a presvedčivá v každej z piesní, ktoré ponúka.

Joss Stone sa narodila v Anglicku, prvú pesničku, ktorú si zaspievala bol hit Whitney Houston a prvý album, ktorý si kúpila bol výber najväčších hitov Arethy Franklin. V priebehu štyroch rokov vydala tri veľmi úspešné novinky, pričom s aktuálnou novinkou už hravo dobýja vrchné priečky svetových hitparád.

Vydavateľstvo: EMI / Monitor, 2007
Celkový čas: 51:02
Linky: www.jossstone.com, www.emimusic.cz, www.dvdbest.sk 

Zoznam skladieb:
01. Vinny Jones Intro
02. Girls You Wont Believe It
03. Head Turner
04. Tell Me Bout It
05. Tell Me What Were Gonna Do Now - (with Common)
06. Put Your Hands On Me Baby
07. Music - (with Lauryn Hill)
08. In The Arms Of My Baby
09. I Wish (Interlude)
10. I Wish
11. Catch Me
12. Not Real Love
13. Baby Baby Baby
14. What Were We Thinking

Zdroj: TS MusicServer