Až také rýchle, ako to odporúča názov tohto albumu, to jednoznačne nebude. Pretože, keď už raz vložíte novinku formácie Puding Pani Elvisovej do prehrávača, buďte si istí, že ju odtiaľ budete vyberať len veľmi ťažko a po poriadne dlhom čase.

Až také rýchle, ako to odporúča názov tohto albumu, to jednoznačne nebude. Pretože, keď už raz vložíte novinku formácie Puding Pani Elvisovej do prehrávača, buďte si istí, že ju odtiaľ budete vyberať len veľmi ťažko a po poriadne dlhom čase. A to aj napriek tomu, že materiál na nej netrvá viac ako tridsaťsedem minút.

Puding Pani Elvisovej sa rozhodli preniesť atmosféru svojich živých vystúpení, ktorých po vydaní svojej debutovej platne Automati absolvovali viac ako stovku nielen na teréne Slovenska, ale aj v zahraničí (Česká republika, Rakúsko, Nemecko, Maďarsko, Srbsko, veľká Británia) aj do nahrávacieho štúdia a natočiť oproti prvotine o čosi viac organickejší a živší materiál. Zapojením živých bicích, perkusií, akustických gitár a balkánskych motívov v kombinácii s elektronickými klávesovými plochami dostali tanečné rytmy, ktorým ostávajú chalani verní, nový, uveriteľnejší zvuk a viac vystihujú a charakterizujú tvorbu formácie Puding Pani Elvisovej.

Po textovej stránke môžete tradične očakávať vtipné a netradičné slovné hračky v slovenskom i anglickom jazyku, plus navyše, tento raz aj s úletom do ruštiny.
Play / Pause / Eject je pozitívny, žánrovo pestrý a elektricky tanečný album s moderným súčasným zvukom. Play / Pause / Eject je vyrovnaná a vyvážená nahrávka a dovolím si tvrdiť, že každá z desiatich skladieb na nej by mohla byť, mimoriadne úspešným singlom.
Úžasne vydarený projekt do sveta odštartovala singlovka Retrostylin, ktorú by mala nasledovať pesnička Make Up, aj keď z tohto nadmieru podareného projektu sa môže následne uchytiť ktorákoľvek pesnička, ktorú si pretlačia rádiá, prípadne si ju svojimi požiadavkami do rádií pretlačia poslucháči.
Play / Pause / Eject je mimoriadne silný projekt, na našej tanečnej (?) scéne priam dokonalý, plný prekvapení, zábavy a na letné počúvanie ako stvorený.


Vydavateľstvo: Gregor Agency, 2007
Celkový čas: 36:05

Linky: www.ppe.sk, www.gregoragency.sk, www.dvebest.sk

Zoznam skladieb:
01. Pif-paf!
02. Retrostylin
03. Govorit mockba
04. Im your new friend
05. Davaj het
06. Ľudský faktor
07. Sophie
08. Eastie boyz
09. Naraz-teraz
10. Make up

Zdroj: TS MusicServer