Na trhu je ďalšia skladačka žiadaných hitov. S letným nádychom sa na trh vracia jediná slovenská hudobná stanica a jej Music Box Hity, ktoré so sebou priniesli už neuveriteľné číslo šesť.

Na trhu je ďalšia skladačka žiadaných hitov. S letným nádychom sa na trh vracia jediná slovenská hudobná stanica a jej Music Box Hity, ktoré so sebou priniesli už neuveriteľné číslo šesť. A tento raz sa ľuďom zodpovedným za zostavu tejto kompilácie mimoriadne zadarilo.
Album prináša sedemnásť aktuálnych hitov, ktorým sa darí v spomínanej hudobnej televízii, ale aj vo všeobecnosti v éteri našich rádií. Ako už býva dobrým zvykom u tejto skladačky, participujú na nej viaceré hudobné vydavateľstvá, čo znamená široký záber ponúkaných umelcov a zostavovatelia dávajú rovnaký priestor tak domácim ako aj zahraničným interpretom.

Najnovšie Music Box Hity odpáli Mika so svojim debutovým hitom Grace Kely, čo je vo všeobecnosti pesnička považovaná za takú, ktorú môžete počúvať dookola a neomrzí vás. V dobrej nálade to potom ďalej roztáčajú Gwen Stefani (The Sweet Escape) a mladučká i divoká Avril Lavigne (Girlfriend).
Dobrú náladu ďalej rozdáva nekorunovaná princezná slovenských speváčok Zdenka Predná s letnou hitovkou Keď to nejde, ktorú možno bez váhania označiť za domácu hymnu tohto leta, neustále útočiacu z každého rádia a večne dobrú a chrumkavú ako v podstate celý vydarený Zdenkin album.
Nasleduje vynikajúca Nelly Furtado (All Good Things), hoci v tomto prípade sa viac menej už pravdepodobne čaká na zaradenie jej aktuálneho singlu na podobné výberovky. V bloku ležérnych skladieb strieda Nelly Furtado obrovský domáci hit Povedzme v podaní Roba Grigorova, za ním nasleduje Lily Allen a tú už strieda nitrianska formácia Desmod s pesničkou Zhorí všetko čo mám, čo je vlastne stále aktuálny singel skupiny.
Ďalší blok „z divočiny“ otvára nemecký tajfún Tokio Hotel so skladbou Ubers Ende Der Welt, tých strieda temer rovnako mladý Peter Cmorík so singlom Mám pocit, hoci v jeho prípade sa národ teší hlavne na nový album, ktorý by mal vyjsť na jeseň a odpovede na otázku, či ním potvrdí úspech svojej prvotiny.
Následne Pink (Nobody Knows) otvára ďalší pomalší blok, v ktorom ju strieda Peha so skladbou spomaľ. Nasledujú dva pohľady späť v podobe Belgičanky Kate Ryan (All For You) a La Bouche (You Wan´t Forget Me). S tými v závetrí prichádza Tomáš Bezdeda so svojou slovnou hračkou Krásne krásna a pomaly sa blíži koniec.
Dve záverečné skladby patria Shakire v spojení s Carlosom Santanom v pesničke Illegal a záver albumu prevalcuje dvojica Lobo a Peter Kotuľa s hitom Len s tebou.

Music Box Hity 6 možno bez problémov označiť za prekvapivo rôznorodú skladačku, v ktorej si bezpochyby každý nájde to svoje. Zopakujem ešte raz, že tento raz sa zostavovateľom naozaj zadarilo.


Vydavateľstvo: Sony BMG Music Entertainment, 2007
Celkový čas: 66:13

Linky: www.sonybmg.sk, www.dvdbest.sk

Zdroj: TS MusicServer