Uznávam, že ak má niekto v americkej hitparáde singel na prvom mieste a zároveň platňu, ktorá sa dostala až na vrchol britského rebríčka predajnosti, a ktorej sa predalo šesť a pol milióna kusov na celom svete, nemusí sa nikam ponáhľať a môže spokojne pracovať na svojom novom albume.

Uznávam, že ak má niekto v americkej hitparáde singel na prvom mieste a zároveň platňu, ktorá sa dostala až na vrchol britského rebríčka predajnosti, a ktorej sa predalo šesť a pol milióna kusov na celom svete, nemusí sa nikam ponáhľať a môže spokojne pracovať na svojom novom albume. A to je prípad Natashy Bedingfield.

Druhý album mladej speváčky vznikal v Spojených štátoch amerických a spolupracovalo na ňom hneď niekoľko producentov: Dave Myers (P!nk, Dre, 50 Cent), Adam Levine (Maroon 5), Greg Kurstin (Beck, Lily Allen), Pat Leonard (Madonna), Steve Kepner, Andrew Frampton a ďalší.
Ak máte chuť spoznať kus ženského sveta, prípadne ho možno objaviť aj celý, tak tento album vám bude bezpochyby dobrým sprievodcom. Aspoň, čo sa týka textovej stránky. Natasha vás totiž prevedie príbehom muža a ženy, ktorému nechýba nič, od romantického spoznávania sa, veľkej lásky, rozchodu, samoty, plaču, až po objavenie novej lásky, s ktorou cesta vedie až pred oltár, ktorý predznamenáva šťastný život až do konca.
Presne o tom sú pesničky, ktoré vznikali tri roky a konečnú podobu dostali v štúdiu v Los Angeles. Speváčka sa so svojimi príbehmi pohrala skutočne bravúrne a odela ich do hudobného šatu, ktorý nadchne široké masy. Ak teda zas máte chuť na kvalitnú muziku, tak tento album je to pravé. Na platni totiž nájdete absolútne všetko, od hitov na prvé počutie, po hudbu, ktorá je zmesou čiernej muziky a pre našinca stále ľahšie stráviteľného popu. A napriek tomu, že album trvá viac ako hodinu, zaručujem vám, že sa nebudete nudiť. Speváčka na platni bravúrne strieda rýchle skladby s pomalými a album ako celok pôsobí veľmi príjemne a dokážete ho počúvať viackrát za sebou bez toho, aby sa vám ježili vlasy na hlave.
Natasha Bedingfield je zároveň veľmi dobrá speváčka, čo dokázala aj na svojom minuloročnom bratislavskom koncerte. A na tejto štúdiovej nahrávke svoje kvality opäť len potvrdzuje. V spojení s pánmi producentmi, ktorých mená nájdete vyššie, sa jej totiž podarilo priniesť dokonalý album, ktorý musí nadchnúť každého súčasného poslucháča.
Platňu uzatvára už veľmi dobre známy singel Unwritten a po ňom strpte krátku prestávku a nechajte sa prevalcovať bonusmi, ktoré speváčka pre svojich priaznivcov prichystala.

Vydavateľstvo: Sony BMG Music Entertainment, 2007
Celkový čas: 65:36

Linky: www.natashabedingfield.com, www.sonybmg.cz, www.dvdbest.sk


Zoznam skladieb:
How Do You Do?
I Wanna Have Your Babies
Soulmate
Who Knows
Say It Again
Pirate Bones
Backyard
Tricky Angel
When You Know You Know
I Think They‘re Thinking (Interlude)
(No More) What Ifs
Not Givin‘ Up
Still Her
Smell The Roses
Unwritten

Zdroj: TS MusicServer