Edícia Music Box Hity si už získala pevné zázemie na domácom hudobnom trhu a to, čo sa spočiatku možno zdalo ako nereálne, má dnes už poradové číslo sedem.

Edícia Music Box Hity si už získala pevné zázemie na domácom hudobnom trhu a to, čo sa spočiatku možno zdalo ako nereálne, má dnes už poradové číslo sedem.
Predajnosť podobných skladačiek sa už dávno nevyvíja od ich názvu, hoci značka býva zárukou kvality, ale márna by bola značka, keby takáto skladačka čo i len raz sklamala. Music Box Hity takýto smer našťastie nikdy nenabrali.

A dôkazom toho je aj ich najnovšie vydanie, ktoré prináša pohľad na to najlepšie, čo sa urodilo na hudobnej scéne u nás doma, v susedných Čechách, ale najmä vo svete. Ďalším obrovským plusom tohto výberu je fakt, že jeho zostavovateľ dokáže spolupracovať naraz s viacerými vydavateľmi, a hoci celý produkt v konečnom dôsledku vychádza pod jednou značkou, výber na ňom zahŕňa produkciu temer všetkých hudobných koncernov pôsobiacich aj na našom teritóriu.

Siedme pokračovanie Music Box hitov prináša šestnásť skladieb, ktoré mapujú ostatné obdobie hudobného diania a to, čo je najžiadanejšie na jedinej hudobnej televízii na Slovensku. Darmo, mnohí tvrdia, že pri rotácii videoklipov na nej ide o podfuk. Zostava Music Box Hitov však hovorí o opaku.

Možno sa niektoré mená hrajú dookola a môže to vyzerať podozrivo, isté však je, že priestor (a rovnaký) dostávajú všetci interpreti. Aj vďaka tomu môže táto skladačka na jednej ploche priniesť mená ako Christina Aguilera, Zuzana Smatanová, Sunrise Avenue, Mika, Tina, či Horkýže Slíže, Kulyho v duete s kapelou Metropolis, skupinu Para, či ďalšie mená, ktoré momentálne hýbu hudobným svetom u nás.

Ak máte chuť na prehľad toho aktuálneho, čo sa deje vo svete hudby, Music Box Hity 7 vám môžu byť istým a kvalitným sprievodcom.


Vydavateľstvo: Sony BMG Music Entertainment, 2007
Celkový čas: 61:51

Linky: www.musicboxtv.sk, www.sonybmg.sk, www.dvdbest.sk


Zoznam skladieb:
Ville Valo &# Natalia Avelon – Summer Wine
Natasha Bedingfield – Soulmate
Zuzana Smatanová – Zdá sa, že to stačí
Sunrise Avenue – Fairytale Gone Bad
Christina Aguilera – Candyman
Aneta Langerová – Malá mořská víla
Justin Timberlake – LoveStoned / I Think She Knows Interlude
Mika – Love Today
Tina – Viem, že povieš áno
Outlandish – Callin´ U
Horkýže slíže – R´N´B Soul
Shakira – Las de la Intuición
Timbaland – The Way I Are
Metropolis & Kuly – Mlyny
Para – Abstinent
Tokio Hotel – Spring nicht

Zdroj: TS MusicServer