Tohtoročná hudobná udalosť, ktorá sa uskutočnila začiatkom júla formou koncertov na všetkých kontinentoch sveta, vychádza zostrihaná na dvoch DVD a jednom CD.

Tohtoročná hudobná udalosť, ktorá sa uskutočnila začiatkom júla formou koncertov na všetkých kontinentoch sveta, vychádza zostrihaná na dvoch DVD a jednom CD. Jednotlivé koncerty sa odohrali v New Yorku, Londýne, Sydney, Tokyu, Sanghaji, Rio De Janeiru, Johannesburgu, či Hamburgu, a ďalej prebehlo niekoľko špeciálnych vystúpení napríklad na Antarktíde, či vo Washingtone.

Celá táto hudobná udalosť sa niesla v znamení upozornenia na zmenu klímy na Zemi a aj výťažok z predaja tohto nosiča získa benefičná organizácia Alliance For Climate Protection, ktorá sa stará o aktivity v tejto oblasti. Na tomto nosiči okrem iných objavia Linkin Park, Metallica, Genesis, Duran Duran, James Blunt, The Police, Smashing Pumpkins, Black-Eyed Peas, Kelly Clarkson, Foo Fighters, Beastie Boys, Bon Jovi, Rihanna, Lenny Kravitz, Madonna spolu s Gogol Bordello a mnoho ďalších. Ak ste sledovali niekoľkohodinový prenos z tohto unikátneho podujatia prostredníctvom televízie, či internetu, určite ste si popri uvažovaní nad závažným problémom vychutnali aj skvelú muziku. Televízie priniesli maximum z toho, čo sa udialo na koncertných pódiách a počas sedemnástich hodín to prenášali do celého sveta.

Zostavovatelia tohto produktu siahli skutočne po tom najlepšom a najvýnimočnejšom, čo vzhliadlo oko kamery a zaznamenal zvukový rekordér. Prostredníctvom tridsiatich šiestich koncertných obrazov, vrcholiacich bravúrnym vystúpením speváčky Madonny na dvoch DVD a pätnástich skladieb na zvukovom CD nosiči, približujú formou toho najlepšieho pohľad na dianie na pódiách po celom svete, ktoré upozornili sa hrozbu, ktorá „visí vo vzduchu“.

Obrovským bonusom tohto projektu je jeho unikátny obraz i zvuk, ktorý si vychutnáte pri prehrávaní s reprozostavou 5.1, a ak ho vzhliadnete na veľkej obrazovke, garantujem obrovský zážitok, ktorý vás navyše nebude zaťažovať nepodstatnými časťami vystúpení, ale ponúkne vám skutočne to najlepšie v tej najlepšej kvalite.

Záznam z Live Earth vychádza zabalený v papierovom (eko)obale, ktorý podporuje myšlienku celej akcie. V priloženom booklete sa dozviete všetky podstatné a potrebné veci. Avšak najdôležitejší je obsah troch diskov, ktorý vám bude bezpochyby skvelým kultúrnym spoločníkom na niekoľko hodín.

Vydavateľstvo: Warner Music
Celkový čas: CD: 73:30, 2x DVD: 4 hodiny, 20 minút
Linky: www.forzashop.sk, www.anarchy.sk

ZOZNAM SKLADIEB
CD: Madonna-Hey You, Foo Fighters-Times Like These, The Police-Driven To Tears, John Mayer-Gravity, Roger Waters-Another Brick In The Wall Part II, Linkin Park-Bleed It Out, Keane-Bedshaped, Bon Jovi-Wanted Dead Or Alive, James Blunt-Wisemen, Chris Cornell-Black Hole Sun, Lenny Kravitz-Are You Gonna Go My Way, KT Tunstall- Suddenly I See, Corinne Bailey Rae &# John Legend-Mercy Mercy Me (The Ecology), Damien Rice & David Gray-Que Sera, Sera

DVD 1: SOS Allstars-Live Earth: London Opening, Genesis-Invisible Touch, Snow Patrol-Shut Your Eyes, Damien Rice & David Gray-Que Sera, Sera, KT Tunstall -Suddenly I See, Taking Back Sunday-My Blue Heaven, Paolo Nutini -What A Wonderful World, Black Eyed Peas-Where Is The Love, Duran Duran-Planet Earth, AFI -Miss Murder, John Mayer-Gravity, Corinne Bailey Rae & John Legend-Mercy Mercy Me (The Ecology), Keane-Bedshaped, Metallica-Sad But True, Melissa Etheridge -I Need To Wake Up, Dave Matthews Band-Too Much, Kelly Clarkson-Sober, Angelique Kidjo-Tumba, Joss Stone-Right To Be Wrong, James Blunt-Wisemen, Beastie Boys-Intergalactic
DVD 2: Keith Urban & Alicia Keys-Gimme Shelter, Enrique Iglesias-Bailamos, Missy Higgins-Steer, Wolfmother-Woman, Chris Cornell-Black Hole Su, Bon Jovi-Wanted Dead Or Alive, Lenny Kravitz-Are You Gonna Go My Way, Smashing Pumpkins-United States, Roger Waters-Another Brick In The Wall Part II, The Police-Driven To Tears, Rihanna-Umbrella, Linkin Park-Bleed It Out, Foo Fighters-Times Like These, Madonna-La Isla Bonita feat. Gogol Bordello

Zdroj: TS MusicServer