Rok sa stretol s rokom a najzamilovanejší sviatok je späť. Neviem prečo z roka na rok nadobúdam pocit, že jeho oslavy prežívame čoraz emotívnejšie, silnejšie.

Rok sa stretol s rokom a najzamilovanejší sviatok je späť. Neviem prečo z roka na rok nadobúdam pocit, že jeho oslavy prežívame čoraz emotívnejšie, silnejšie... A nazvime to rovno pravým menom – komerčnejšie.

Koľko albumov s pomalými skladbami sa na trhu objavilo vo februári trebárs pred desiatimi rokmi? V relatívne rovnakom čase neexistovalo, aby vianočné ozdoby v obchodoch striedali srdiečka. Dnes je situácia iná. Taká akási americká!

Obchody sú plné usmievajúcich sa príšer, srdiečok, čokoládových, plyšových, zamatových a hudobných nosičov, z ktorých sa valí hudba pomalá a sladká ako belgická čokoláda, ktorá v tomto období, mimochodom, tiež ide na dračku.

Ostáva už iba na spotrebiteľovi, ktorým nosičom si spríjemní najzamilovanejší deň v roku. Mám tu však jeden tip, vďaka ktorému by Valentín mohol byť skutočne ešte sladší.

Vydavateľstvo Sony BMG Music Entertainment stavilo totiž výlučne na domácich interpretov, a nielen po tých zo svojej stajne a prinášajú plejádu šestnástich notoricky známych skladieb slovenských spevákov.

Na jednej skladačke sa tak vedľa seba ocitli Desmod, Peter Cmorik, Elán, Richard Muller, či Robo Grigorov, trochu nepochopiteľne (menej sladko) Zuzana Smatanová, či Tomáš Bezdeda, ale aj pesničky z televíznych projektov Neberte nám princeznú a Fontána pre Zuzanu.

Samozrejme, výpočet spevákov je oveľa väčší a zaručujem, že na tomto CD sa stretli skutočné TOP mená slovenskej populárnej scény, ktoré nadchnú každého fanúšika populárnej hudby a som presvedčený, že nie iba počas jediného dňa v roku.

Vydavateľstvu sa totiž podarilo vyskladať veľmi zaujímavý, zamilovaný sampler, na ktorom nájdete síce veci známe a dostupné na iných CD, no natoľko žiadané, že pekne pohromade môžu byť ideálnym darčekom, ktorým sa dá vyjadriť láska na deň zamilovaných a tráviť ju možno počas celého roka.
Vydavateľstvo: Sony BMG Music Entertainment, 2008
Linky: www.sonybmg.sk, www.dvdbest.sk

Zoznam Skladieb:
01. Jožo Ráž - Voda, čo ma drží nad vodou
02. Desmod - Zhorí všetko čo mám
03. Peter Cmorik - Nemusíš sa báť
04. Fontána pre Zuzanu - Dvaja
05. Gladiator - Holubienka sivá
06. Richard Muller - Milovanie v daždi
07. Elán - Láska moja
08. Peha - Slnečná balada
09. Aya - Malý princ 2007
10. Robo Grigorov - Povedzme
11. Zuzana Smatanová - Tam kde sa neumiera
12. Tomáš Bezdeda - Ostrov plný prevratov
13. Nocadeň - Kým nás smrť nerozdelí
14. Pavol Hammel - Ja nemám lásku v malíčku
15. Peter Nagy - Láska je ...
16. Neberte nám princeznú - Tri slová

Zdroj: TS MusicServer