Formácia Black Eyed Peas akosi zaspala na vavrínoch a v súčasnosti jej členovia prezentujú viac svoje sólové projekty, než novú tvorbu kapely.

Formácia Black Eyed Peas akosi zaspala na vavrínoch a v súčasnosti jej členovia prezentujú viac svoje sólové projekty, než novú tvorbu kapely. Celkom normálny postup vo svete hudobného biznisu.
Preto je celkom reálne, že sa na svetlo sveta dostáva aj nový singel chlapíka menom Will.I.Am, ktorý prichádza s príjemnou jarnou vecou nazvanou Heartbreaker. K jej vzniku si pozval aj speváčku Cheryl Cole, ktorá by podľa dostupných informácií mohla v kapele Black Eyed Peas nahradiť sladkú Fergie, ktorej sa moc nechce vracať do rodnej bandy.
To sú však veci, ktoré určite rozjasní blízka budúcnosť. Horúca súčasnosť je však o tejto veľmi príjemnej skladbe, ktorú si najpočúvanejšie rádio na Slovensku vybralo za aktuálnu novinku týždňa. My vám trochu predstavíme videoklip k nej.
Na prvý pohľad je veľmi jednoduchý, prevažná časť deja sa odohráva v osvetlenom interiéry, kde Will.I.Am tancuje v rytme svojej muziky a občas sa pri ňom zjaví jeho spevácka partnerka. Tieto zábery sú veľmi sporadicky prestrihané so zábermi z exteriérov, kde obaja speváci zväčša sedia v aute.
Najzaujímavejší na celom videoklipe sú však hviezdni tanečníci, teda imaginárne tancujúce postavy, ktoré akoby boli vytvorené z hviezd na nebi. Sú to iba svietiace „bodky“, ktoré však pri celkovom pohľade vytvárajú ľudskú postavu. Tá tancuje napokon rovnaký tanec ako spevák, a v prípade Cheryl Cole autori klipu vytvorili dokonca tanečný „hviezdny“ band, ktorý počas spievania a tancovania dopĺňa speváčku.
Toto všetko sa deje na ploche necelých štyroch minút, ktoré sú veľmi príjemné a nenásilné, a skladba hravo vtiahne poslucháča i diváka do víru tanca. Will.I.Am priprail milý, doslova a do písmena komerčný hit, ktorý pri troche šťastia určite bude lámať hitparády.

http://www.youtube.com/watch?v=7XMKkIRcKsA

Zdroj: TS MusicServer