Tri cukríky sú späť a dovolím si tvrdiť, že sú v najlepšej forme, ako kedykoľvek doteraz.

Tri cukríky sú späť a dovolím si tvrdiť, že sú v najlepšej forme, ako kedykoľvek doteraz. Sugababes zažili momenty slávy, keď vydali svoje prvé dva albumy, potom mali pocit, že majú oveľa väčší potenciál a snažili sa preraziť sólovo. A keď si uvedomili, že to nemá príliš veľké šance na úspech, vrátili sa späť pekne pohromade a vydali album, ktorý by si pravdepodobne nebol poriadne ani nikto všimol.
V týchto dňoch však dievčatá vypustili do sveta nový singel, skladbu Denial a toto je ten pravý moment na ich návrat na hudobnú scénu. Pretože v tomto prípade ide o pesničku, z ktorej sa položia nielen ich zarytí fanúšikovia, ale aj všetci priaznivci kvalitnej muziky.

Denial je totiž dynamická skladba, ktorá sa skladá hneď z niekoľkých častí, ktoré sa prelínajú a striedanie akýchsi detských prekáračiek s riadnymi spievanými partmi je unikátnym nápadom, v ktorom nielenže bravúrne vyznievajú hlasy jednotlivých dievčat, ale aj ako celok je tento viac ako trojminútový song skvostom.
Vo svete je už hádam normálne, že aj na tvorbu videoklipov sa kladie veľký dôraz a preto je celkom pochopiteľné, že aj táto vynikajúca skladba má výborný videoklip. Žiadna divoká akcia, žiadne naháňanie, nehľadajte príbeh, hľadajte však umenie. A pri troche fantázie si dokážete hravo predstaviť, že vďaka tomuto videoklipu ste sa práve zúčastnili fototermínu trojice Sugababes, ktorá akoby fotila booklet pre svoj nový projekt.

Výborné pohľady na krásavice umocňujú prestrihy, v ktorých sa objavujú na obrazovke napísané mená dievčat, či niektorých slov z textu, ale aj ďalšie umelecké zábery, napríklad na detskú hru „nebo – peklo“, ktorú si hádam dokážu urobiť aj dnešné deti.
Jednoducho famózny produkt, ktorý opäť osviežil aktuálnu hudobnú scénu natoľko, že sa oplatí si to vychutnať hneď niekoľkokrát. Však sa presvedčte.
http://www.youtube.com/watch?v=Q4vJ8ZdmIvA

Linky: www.sugababes.com


Zdroj: TS MusicServer