Šok! Ale také boli predsa vždy. Šokujúce a škandalózne! Najskôr lesbický vzťah, ktorý sa neskôr ukázal, ako skvelý reklamný ťah.

Šok! Ale také boli predsa vždy. Šokujúce a škandalózne! Najskôr lesbický vzťah, ktorý sa neskôr ukázal, ako skvelý reklamný ťah. Potom niekoľko rozchodov a odchodov z hudobnej scény a niekoľko návratov, viac či menej vydarených. Tento bude vydarený určite, už len kvôli videoklipu, ktorého úlohou je šokovať a to sa mu bezpochyby podarí.

Hudobne táto ruská dvojica pokračuje vo vyšliapaných cestách, na ich novinke nie je nič novátorské, no na druhej strane však táto pesnička nie je nijako rušivá. Taký kvalitne celkom vydarený priemer. Úspechom je to, že Tatu sa opäť pokúšajú preraziť s ruským textom, ktorý mal v čase ich začiatkov za následok to povestné exotické šialenstvo. Pretože dávno zabudnutá a toľko odsudzovaná ruština, bola zrazu exotickým jazykom, ktorý sa predral na prvé miesta hitparád na celom svete.
To všetko sa môže zopakovať aj v tomto prípade, ibaže Tatu, mimochodom už celkom vyrastené slečny si veľmi dobre uvedomujú, že toto nemusí byť už najväčším lákadlom pre poslucháčov, starých a potenciálne nových fanúšikov a tak treba šokovať. A ruskej dvojici sa to v tomto prípade podarilo na výbornú.
Spočiatku divák videoklipu ani len netuší, čo sa na ploche troch a pol minúty vôbec bude diať, ale diať sa toho bude viac než dosť – zaručujem. Videoklip je v prvých záberoch plný emotívnych záberoch, z ktorých doslova srší akási nenaplnená láska, no samotný príbeh, ako sa ukáže o pár sekúnd, má s láskou ako takou pramálo spoločné.

Divák zhruba za minútu pochopí, že celý príbeh sa odohráva v ženskej väznici a ide vlastne o posledné momenty pred popravou. Skvelé natočený, výborný nápad, famózny strih, a v tomto prípade si dovolím hovoriť aj o vynikajúcich hereckých výkonoch, čo nebýva pri videoklipoch zvykom, avšak dievčatá sú v tomto prípade naozaj presvedčivé.
Záver tejto drámy samozrejme neprezradím, to si musíte pozrieť, ale sľubujem, že to stojí za povšimnutie.
http://www.youtube.com/watch?v=AioqqJoJqwQ

Linky: www.tatu.ru

Zdroj: TS MusicServer