Ešte nedávno o nej koloval dosť nemiestny vtip, že keby ste si ju chceli vylepiť doma na stenu na plagáte, tak by to nebolo možné, pretože by sa na tú stenu nezmestila.

Ešte nedávno o nej koloval dosť nemiestny vtip, že keby ste si ju chceli vylepiť doma na stenu na plagáte, tak by to nebolo možné, pretože by sa na tú stenu nezmestila. Dnes je našťastie všetko inak.

Mariah Carey sa napodiv všetkým dala opäť do formy, určite ju už opustili aj myšlienky na samovraždu a jej aktuálna tvorba ju vrátila na vrchol hitparád, ktorým kraľovala už pred mnohými rokmi. A tá postava...

Jeden by si dal určite povedať, rovnako, ako hlavný hrdina videoklipu k jej najnovšej skladbe Touch My Body, s ktorou Mariah momentálne opäť kraľuje hitparádam na celom svete. A niet sa čomu čudovať, pretože príjemný „čierny“ song je ako šitý na to, aby zapôsobil na všetky hormóny a zmysly týchto horúcich dní.

No a okrem dávky kvalitnej muziky na diváka čaká ešte aj veľmi zábavné video, na ktoré by sa speváčka pred pár rokmi asi len ťažko dala nahovoriť, pretože všetko brala príliš vážne. Dnes je doba iná a tak sa poďme zabávať spolu s ňou.

Počítač býva občas poriadna mrcha, ktorá začne štrajkovať v tej najnevhodnejšej chvíli. Ponáhľate sa predsa za kamarátkami, ktoré už oprašujú kreditné karty v obchodoch a nesmiete pri tom chýbať ani vy. Už len poslať ten mizerný mail, keď tu zrazu...

Dnes už na takéto veci máme odborníkov, stačí zdvihnúť telefón a služba je tu hneď. Problém však nastane vtedy, keď hviezda otvorí dvere a pred nimi stojí v podstate vyplieskaný a jačiaci fanúšik, ktorý má v tom momente úplne iné starosti než nejaký počítač. Oslniť hviezdu, opaľovať sa s ňou pri bazéne, šantiť so striekacími pištoľami a hlavne sa dotýkať jej tela. To všetko by bolo krásne, keby...

Stop! V tejto chvíli je na čase skončiť, pretože by som prezradil pointu a nebolo by sa na čo dívať. A Touch my Body je videoklip, na ktorý sa oplatí pozerať a niekoľkokrát za sebou, pretože je vyrobený k fajn pesničke, je vtipný a navyše je svieži. Typický letný a zábavný, takže sa pri ňom nebudete nudiť. A ak navyše aj odráža speváčkine momentálne pocity, tak to znamená, že Mariah sa má veľmi fajn a možno sa z toho iba tešiť.

http://www.youtube.com/watch?v=yPkFClFBHRk


Linky: www.mariahcarey.com