Koncert nemecko-španielskej formácie Time Switch, ktorý sa mal uskutočniť dnes v KC Dunaj, bol na poslednú chvíľu preložený na február 2013. Práve toto vystúpenie malo odštartovať európske turné s názvom Chocolate Tour, no pre náhle, bližšie nešpecifikované vážne zdravotné problémy speváčky sa tohtoročné koncerty rušia.

O závažných zdravotných problémoch speváčky Minervy Diaz Perez, ktoré si vyžiadali jej okamžitú hospitalizáciu, manažment skupiny informoval dnes ráno, len niekoľko hodín pred plánovaným vystúpením v Bratislave.

"Bohužiaľ, takto na poslednú chvíľu sme nútení zrušiť turné Time Switch z dôvodu náhleho ochorenia našej frontmanky, ktorá bude musieť podstúpiť okamžitú operáciu. Jej zdravotný stav jej nedovoľuje vycestovať. Členovia kapely vyjadrujú hlbokú ľútosť a dúfajú v skoré uzdravenie Minervy, ako aj možnosť preloženia turné na čo najskorší dátum," uviedla kapela vo svojom oficiálnom vyjadrení.

Po dohode medzi manažmentom skupiny a slovenskou usporiadateľskou agentúrou Ore Pole sa koncert presúva na február 2013, pričom presný dátum bude známy v priebehu niekoľkých dní. Vyše dvesto fanúšikov, ktorí už majú zakúpené alebo rezervované lístky, si tak bude musieť na vystúpenie Time Switch ešte počkať. Vstupenky zakúpené na pôvodný dátum zostávajú v platnosti.

Skupina Time Switch na čele s charizmatickou speváčkou Minervou Diaz-Perez vznikla po rozpade legendárnej formácie N.O.H.A. (Noise of Human Art), ktorá sa v posledných rokoch stala miláčikom bratislavského publika. Skupina sa zapísala do povedomia fanúšikov unikátnym mixom drum&bassu, breakbeatu, flamenca, balkánskej hudby, jazzu a rapu.

Time Switch - Nasty

Zdroj: Ore Pole
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: N.O.H.A.