Americká kapela Panic! at the Disco zverejnila videoklip ku skladbe Nicotine. Pieseň pochádza z ich zatiaľ posledného albumu Too Weird to Live, Too Rare to Die, ktorý vyšiel vlani v októbri. Krátka hudobná snímka vyjadruje závislosť nad príťažlivou modelkou.

Viac ako trojminútové čiernobiele video sa sústredí na frontmana kapely Brendona Urieho. Ten v hotelovej izbe a počas kráčania po zasneženom nábreží spieva o milenke horšej ako nikotín. "Nicotine je o dievčati, o ktorom viete, že vám škodí, no stále sa k nemu vraciate. Je to tá opilecká esemeska, na ktorú by ste nemali odpovedať. V tom momente je to síce príjemné, ale na druhý deň sa hanbíte," povedal 26-ročný hudobník o texte piesne pre magazín Rolling Stone.

O krátku hudobnú snímku sa postaral fotograf a režisér Kai Regan. Ten so skupinou Panic! at the Disco pracoval už v minulosti na videoklipe k singlu New Perspective. Frontman kapely sa k opätovnej spolupráci vyjadril nasledovne: "Boli sme nadšení z práce s Kaiom. Je superkreatívny a milujeme jeho vizuálne estetické cítenie. Podarilo sa nám všetko nafilmovať v jeden deň na cintoríne v Queens. Bola mrazivá zima a sneh, ale určite to stálo za to."


Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Panic! At The Disco