Po takmer štyroch rokoch vydáva punková kapela zo Sliača svoju druhú štúdiovku Counting The Days. Novinku, ktorú kapela nahrávala v štúdiu SPK Audio, fanúšikom sprístupnila cez rôzne internetové služby.

Slovenská punková skupina Got Blue Balls vydáva svoj dlhoočakávaný druhý album Counting The Days.  Album, na ktorom sa nachádza jedenásť skladieb, vrátane staršej hitovky Smash It Apart či minuloročného singla Mirror. Kapela sa zatiaľ zriekla fyzickej podoby novej štúdiovky. Nahrávka je však prístupná na stiahnutie cez Bandcamp či služby iTunes, Spotify a Amazon.

Kapela funguje v zložení Michal Minár (spev), Juraj Oravec (gitara), Stanka Apfelová (basgitara) a Richard Mikuš (bicie). Prvý singel Devil in Bed im vyšiel v septembri 2010 a získal nomináciu na Singel roka v Radio_Head Awards. V júni 2011 vyšiel kapele debutový album Got Blue Balls so singlami Devil in BedWouldn't you say that I'm on fireHeart of a Rocknrolla a Move on. Kapela odvtedy odohrala niekoľko koncertných turné doma i v zahraničí.

Vypočujte si nahrávku Counting the Days:



Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Juraj Oravec.

Súvisiaci interpreti: Got Blue Balls