Špeciálny trojkoncert so špeciálnym hosťom, aj tak by sa dalo nazvať vystúpenie trojice kapiel Branislava Jobusa - Karpatské Chrbáty, Vrbovskí víťazi a Abusus, ktoré sa uskutoční už 13. decembra v klube Randal. Súčasťou koncertu bude aj krst knihy Komisár Mrodge.

Večer o 20.00 otvorí elektronicko-alternatívny projekt Abusus, nasledovať bude 45-minútové vystúpenie skupiny Vrbovskí víťazi a na pódium sa napokon postaví kapela Karpatské Chrbáty so špeciálnym hosťom - Michaelom Kocábom z českej formácie Pražský výběr. "Karpatské Chrbáty sú pre mňa celoživotná púť s nezmeneným názorom na svet a spoluhráčmi. Sme tak ako sme sa spojili, akurát s malými kozmetickými úpravami," hovorí Braňo Jobus.

"Vrbovskí víťazi, to je o sedemnásť rokov mladšia skupina, ktorú máme s pánom bratom a pánom preccedom, a Abusus je moje malé slobodné bábo. Tento projekt vlastne vznikol v roku 2005, keď som začal abstinovať a prestal sám sebe hádzať polená pod nohy," dodáva Jobus o svojich ďalších kapelách. Vstupenky na koncert sa predávajú za cenu 6 €.

Karpatské Chrbáty - Pallo myllo vella umyvalla


Informácie pre Hudba.sk poskytol Roman Fecko z RF music agency.

Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Karpatské Chrbáty, Michael Kocáb