V rámci príprav na aktuálne turné, počas ktorého formácia navštívi aj Bratislavu, sa Mandrage rozhodli prekvapiť cestujúcich v pražskom metre a pripravili im krátke vystúpenie. Pozrite si video.

Mandrage na jednej z liniek metra odohrali singel Tanči dokud můžeš z ich ostatného štúdiového albumu Siluety. Reakcie cestujúcich však ani zďaleka nevyzerali ako tie, ktoré sme mali možnosť vidieť v "spontánnom koncerte" dvojice Macklemore a Ryan Lewis. Kapela sa totiž dočkala iba nesmelých úsmevov a vlažného potlesku na konci vystúpenia.

"Bolo to vôbec po prvý raz, kedy sme túto skladbu hrali akusticky a samozrejme sme boli zvedaví, ako sa bude hrať v idúcom vagóne metra a ako na to budú reagovať ľudia," uviedol na margo vystúpenia gitarista Pepa Bolan.


Už vo štvrtok v Bratislave

V rámci aktuálneho turné zavíta jedna z najpopulárnejších českých skupín aj do Bratislavy, kde sa predstaví už tento štvrtok 6. marca. Okrem svojich najväčších hitov ako Hledá se žena, Františkovy Lázně alebo Šrouby a matice, uvedie aj kúsky zo svojho nového albumu, ktorý vznikol v pražskom štúdiu Biotech pod dohľadom producenta Ecsona Waldesa. Ako support sa predstaví mladá elektro-rocková kapela Evelynne.

"Chceme predviesť zaujímavú, technicky prepracovanú šou. Snažíme se ešte viac doiahnuť naše svetelné a zvukové možnosti," spresnil Bolan. "Navyše od chvíle, kedy sme si v skúšobni zahrali prvých pár nôt z nového albumu, uplynuli skoro dva roky a za tú dobu sme stihli mnoho práce. Siluety tour je vyvrcholením tohto hyperobdobia a sme pripravení do toho dať všetko," doplnil klávesák František Bořík.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Text: Hudba.sk
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Mandrage