Speváčka Frederika Jobková, známa zo spolupráce s Majkom Spiritom na skladbe Petrus, vydáva nový singel Hold my hand. Na prvé vypočutie jemná, romantická skladba má, podľa Frederikiných slov, zanechať v poslucháčovi pocit prijatia, opory a blízkosti. Vo svojom texte spieva o krásnych momentoch počas jej cestovania, spoznávania nových miest či ľudí a v neposlednom rade o spoznávaní samej seba. Každopádne to, čo skladbu vystihuje najviac, je jej samotný názov a hlavný odkaz - drž ma za ruku.

"Emócia tejto skladby vo mne vyvoláva pocit kľudu, bezpečia a vzájomného porozumenia, lebo nič nie je krajšie ako to, že máme s kým tento život a tie krásne momenty zdieľať. Držať sa za ruku a tancovať si životom," hovorí Frederika.

Citlivá skladba vychádza aj s čistým jednoduchým videoklipom so zábermi z  nahrávacieho štúdia Petra Ďuríka. Producentom skladby je hudobník Eugen Botoš, s ktorým speváčka spolupracuje už dlhodobo a ktorý sa postaral aj o finálny mix a master.

"Chcela by som, aby táto skladba zanechala v ľudoch práve tie základné a najdôležitejšie slová - drž ma za ruku. Aby to vnímali ako pozitívnu a zároveň pokojnú skladbu a aby pri jej počúvaní cítili ten pocit bezpečia, ktorý som sa tam snažila preniesť," odkazuje speváčka.

Infromácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Lukáš Horňáček z All About Music. Text správy sme upravili.