Úspešná a cieľavedomá. Týmito prívlastkami možno charakterizovať Natáliu Grünwald. Svojou pracovitosťou a pevným odhodlaním inšpiruje mnohých nielen svojimi kurzami a mentoringom, ale aj hudbou, ktorú vydáva pod menom Natalia.

Začiatky jej kariéry neboli vôbec jednoduché. Slobodná matka s dvoma deťmi, účty, ktoré treba platiť a neľahké pandemické obdobie, ktoré mnohým otočilo svet na ruby. Vďaka svojej trpezlivosti, disciplíne, viere v samu seba a túžbe niečo dosiahnuť a tomuto svetu odovzdať, Natalia dokázala vybudovať svoj biznis do takej úrovne, že dnes odovzdáva svoje skúsenosti ostatným prostredníctvom kurzov, mentoringu a v neposlednom rade aj skrz hudbu. 

Jej čerstvá novinka z dielne producenta Mateja "Maxa" Mikloša nesie názov Set the World on Fire. Skladba už podľa názvu evokuje odvahu, vášeň a túžbu. "Nikto nemusí žiť život v okovách. Môžme si ho tvoriť, ak zapálime svoj vnútorný oheň v nás," hovorí speváčka a mentorka.

"Hlavné posolstvo skladby je, aby sme boli autentickí; aby sme sa na nič nehrali a aby sme v sebe zapálili ten oheň a ukázali, čo v sebe máme. Mnoho ľudí sa pozerá v dnešnom svete na sociálne siete a vidí všetko zidealizované a nádherné, ale sociálne siete neponúkajú realitu. Ponúkajú ilúziu, ktorou sa živia hlavne mladí ľudia a snažia sa napasovať do nejakej dokonalej role. A ja v tom texte odkazujem: nerieš lajky, nesústreď sa na pózu, ale ukáž, čo v sebe máš, buď autentický, nezastavuj sa, pracuj na sebe a nespoliehaj sa na to, že niekto to spraví za teba," hovorí Natalia.

"Bolo by pre mňa cťou, keby sa moja hudba dostala čo k najširšiemu publiku, ktoré by som dokázala obohatiť, dodať odvahu a inšpiráciu. Pripravujem ďalšiu skladbu a takisto aj koncert, na ktorý by som rada pozvala všetkých fanúšikov, ale aj tých, ktorí možno hľadajú nové smerovanie," uzatvára speváčka.

Redakciu Hudba.sk informoval Peter Zajíc z Illuminate Production. Správu sme upravili.