Producent David Guetta a speváčka Sia sa znovu spojili. Vždy, keď sa tieto dve mená dali dokopy, vznikol globálny megahit. Spoločne nazbierali cez dve miliardy prehratí naprieč streamingovými službami. Ďalší spoločný singel Let’s Love vydá dvojica už budúci týždeň.

Francúzský hudobník a austrálska speváčka a skladateľka si prvýkrát povedali "áno" v roku 2011, keď na Guettov album Nothing But The Beat nahrali skladbu Titanium. Spolupráca sa vydarila a vyniesla im viac ako miliardu zhliadnutí na YouTube. Nasledovali hity She Wolf (Fallign To Pieces) a Bang My Head, zatiaľ naposledy sa stretli pred dvoma rokmi v singli Flames.

Novinka Let’s Love vznikla v neistej dobe počas svetovej koronavírusovej kríze ako posolstvo o láske a nádeji. Nahrávka bude k dispozícii na všetkých digitálnych platformách od 11. sptembra. Obaja protagonisti už o sebe dali tento rok vedieť. Guetta ponúkol fanúšikom klubovej tanečnej hudby kolaboráciu s dánskym DJom a producentom Mortenom, Sia sa realizovala spracovaním filmového muzikálu Music a prostredníctvom singla Together tiež oznámila vydanie nového albumu.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: David Guetta, Sia