Dvojica Pitbull a Sean Paul vystúpi na spoločnom koncerte vo viedenskej Stadthale. 4. júla tak do Rakúska prinesú zmes najnovších hitov, ktoré sa hrávajú na diskotékach po celom svete. Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť v predpredajovej sieti Eventim.

Kubano-americký raper Pitbull sa preslávil hlavne spoločnými projektami s rôznymi interpretmi svetového mena. V jeho zozname spoluprác nechýba Enrique Iglesias, Usher, Jennifer Lopez či Marc Anthony. Povesť hitmakera potvrdil aj vlastnými diskohitmi I Know You Want Me, Hotel Room Service, Give Me Everything či International Love. Vo viedenskej Stadthalle mu však bude sekundovať interpret s podobne bohatou minulosťou.

Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony

Po rokoch čakania prinesie Sean Paul v rámci svojho veľkého návratu dancehall svetovej triedy. Úspešný comeback mu zabezpečil aktuálny singel Got 2 Luv U, ktorý sa hráva v rádiách po celom svete. Podobne ako Pitbull sa aj rodák z Kingstonu na Jamajke môže pochváliť množstvom spoluprác s menami ako Rihanna, Carlos Santana, Busta Rhymes, Beyonce či Keri Hilson.

Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz zo Skalar Music.

Foto: AP Photo/Chris O'Meara

Súvisiaci interpreti: Pitbull, Sean Paul