Austrálska raperka Iggy Azalea predstaví počas marca novú hudbu. Informovala o tom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde napísala, že sa skladba Can't Lose z jej pripravovaného albumu Digital Distortion nachádza na kompilácii Direct Deposit Vol. 2 hudobného vydavateľstva Def Jam. To nahrávku včera uviedlo na trh.

Dvadsaťšesťročná interpretka okrem toho avizovala nové skladby a vizuály, ako aj oznámenie oficiálneho dátumu vydania spomínanej štúdiovky.  "Dúfam, že moji fanúšikovia chápu, že bol môj život plný mnohých osobných zmien. Mala som pocit, že je dôležité urobiť pár kreatívnych zmien - potrebovala som, aby môj album odzrkadľoval to, kde som v roku 2017," napísala Azaela o albume, ktorý sa mal pôvodne dostať na trh v júni 2016.

Rodáčka zo Sydney jeho vydanie niekoľkokrát odložila pre rozchod s basketbalistom Nickom Youngom a pre iné pracovné povinnosti. Na novinke sa údajne podieľali speváčky Bebe Rexha a Jess Glynne a producentské trio The Invisible Men. Vlani v marci Azaela zverejnila spolu s videoklipom skladbu Team, ktorá mala byť pôvodne prvým singlom z Digital Distortion. 

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa ako šestnásťročná presťahovala zo Sydney do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Debutový album The New Classic vydala v apríli 2014, v novembri toho istého roka ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified. Ako herečka sa predstavila v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015). 

Zdroj: SITA (Ew.com, archív)
Foto: Facebook.com/iggyazalea

Súvisiaci interpreti: Iggy Azalea