Britský rapper Dizzee Rascal predstaví 10. mája nový singel Goin' Crazy, do ktorého si ako hosťa pozval speváka Robbieho Williamsa. V rovnaký deň bude mať zároveň premiéru aj videoklip inšpirovaný rockovou operou.

Skladba sa bude nachádzať na pripravovanej piatej štúdiovke Dizzie Rascala s jednoduchým názvom The Fifth, ktorá by mala vyjsť v lete. Robbie Williams, chystajúci sa na predstavenie svojho aktuálneho albumu Take The Crown 17. júla vo Viedni, o stretnutí s ním povedal: "Čakal som ho v Los Angeles asi hodinu. Prišiel o šiestej večer, rozprávali sme sa hodiny a odišiel o šiestej ráno. Povedal mi, že chce, aby tá skladba znela ako od Queen. Bola to skvelá noc." 

Podľa portálu Digitalspy.co.uk by video malo byť inšpirované filmom Quadrophenia. Ten vznikol na podklade rovnomennej rockovej opery z pera formácie The Who. Práve myšlienka kontrastu modernistov a rockerov nadchla nedávneho headlinera festivalu Electronic Beats v Poľsku: "Za video som bol hneď, ako som počul Quadropheniu. Modernisti a rockeri sú presne pre mňa."

Dizzee Rascal z pripravovaného albumu nedávno zverejnil skladbu H Town, kde hosťujú Bun B Trae Tha Truth:


Zdroj: SITA (nme.com), Digitalspy.co.uk
Foto: Facebook.com/DizzeeRascal

Súvisiaci interpreti: Dizzee Rascal, Robbie Williams