Česká speváčka Iveta Bartošová vystúpi v sobotu 16. júna na 12. ročníku piešťanského festivalu kamionistov Truck Aréna, na ktorom sú súčastou sprievodného programu aj hudobné koncerty. Bude to jej prvé vystúpenie po dlhodobej pauze, ktorú zapríčinili rodinné a zdravotné problémy.

Tím okolo 46-ročnej speváčky ostatné tri mesiace pracuje na jej návrate na scénu a Truck Aréna podľa usporiadateľskej Agentúry MMI časovo veľmi dobre zapadala do ich plánu. "Mali ponuky aj z ďalších festivalov, respektíve organizátorov, ale po podrobnom preštudovaní si podujatia a ponuky si pre návrat na scénu vybrali práve toto podujatie," uviedli organizátori.

Okrem Ivety Bartošovej na Truck Aréne vystúpia i ďalšie slávice - speváčky Zuzana Smatanová a Tina. Druhá menovaná sa v Autocampe Lodenica predstaví spoločne s raperom Egom. Na podujatí odohrá koncert aj Ivan Mládek s Banjo Bandom, ďalej Slniečko, Neznámi, The Feud, Black Diamond, Bukasový masív, AC-DC Revival, Vrbovskí víťazi a Karpatské chrbáty.

Pre návštevníkov je pripravený aj bohatý nehudobný program. Na najväčšom stredoeurópskom zraze truckov bude exhibícia bojovníkov K-1 MMA, súťaž silných mužov, miss mokré tričko, miss bodypainting a množstvo ďalších súťaží. Permanentka na podujatie stojí v predpredaji 14 eur.

Zdroj: SITA
Foto: Michal Skramusky - Ivetabartosova.org

Súvisiaci interpreti: Iveta Bartošová