Kanadský spevák Justin Bieber vypredal celé severoamerické turné za jednu hodinu. V pondelok o tom informovalo vydavateľstvo Island Def Jam, ktoré patrí pod Universal Music Group. Osemnásťročná hviezda bude na turné od 29. septembra do 26. januára 2013.

Počas šnúry sa predstaví na 48 koncertoch. Bieber dvakrát zaspieva aj v newyorskej Madison Square Garden s kapacitou 20-tisíc ľudí. Vstupenky na tieto koncerty sa predali za neuveriteľných 30 sekúnd.

Spevákovou predskokankou na turné bude jeho krajanka Carly Rae Jepsen, známa hitom Call Me Maybe. "Bude to veľká zábava. Tvrdo som pracoval v nahrávacom aj tanečnom štúdiu, aby som si ujasnil, ktoré choreografie chcem použiť a ktoré nie. Myslím, že toto turné bude veľmi špeciálne. Máme prichystaných veľa prekvapení," prezradil ešte v máji. Jeden dolár z každej predanej vstupenky pôjde na konto neziskovej organizácie Pencils of Promise.

Justin Bieber na pripravovanom turné predstaví svoj najnovší album Believe, ktorý v USA vyjde 19. júna. Prvým singlom z nahrávky je skladba Boyfriend, druhým pesnička Die in Your Arms.

Informácie zverejnila webová stránka billboard.com.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Matt Sayles

Súvisiaci interpreti: Carly Rae Jepsen, Justin Bieber