Multimediálny projekt zameraný na podporu mladých košických tvorcov vážnej i súčasnej hudby, videotvorby a divadla pripravilo občianske združenie Music First. Pod názvom All 4 music ho odprezentuje 7. novembra v GES klube na ulici Laca Novomeského v Košiciach.

Divadelné predstavenie, ktoré pripravili pod dozorom Petra Orgována študenti z literárno-dramatického odboru ZUŠ na Bernolákovej ulici, bude po hudobnej stránke dopĺňať Komorný orchester mládeže Efko pod dirigentskou taktovkou Dagmar Šoltýsovej a hudobná skupina Heartrock.

Sprievodné videosekvencie, ktoré takisto vznikali počas prípravných workshopov, finalizoval Róbert Rampáček. Ten bude so svojimi študentami zo Súkromnej umeleckej školy filmovej v spolupráci s portálom Metoo relalizovať aj záznam z tejto multimediálnej šou.

Bonusom večera bude koncert formácie Dilemma, ktorá už takmer dvadsať rokov budí pozornosť na rockovej scéne. Jej priaznivci si budú môcť na koncerte vychutnať novinky z nedávno pokrsteného albumu Low Profile Scream. Frontmana Jána Spišáka na pódiu doplní kapela v zložení Marcel Buntaj (bicie), Juraj Tatár (klávesy), Martin Gašpar (basgitara) a Matěj Morávek (gitara).

Dilemma - Oh No

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Čižmárik.

Foto: Milan Krupčík/Dimenzia

Súvisiaci interpreti: Dilemma