Americká speváčka Katy Perry oznámila, že čaká prvé dieťa s hercom Orlandom Bloomom. Informuje o tom spravodajský portál BBC. Speváčka tehotenstvo zverejnila prostredníctvom videoklipu k jej novej piesni Never Worn White, kde v záverečných záberoch ukázala bruško. Neskôr sa fanúšikom zverila aj na sociálnych sieťach.

"Och, môj bože, som taká rada, že už nemusím zaťahovať brucho... Alebo so sebou vláčiť obrovskú kabelku," napísala Katy Perry po zverejnení videa v dvoch príspevkoch na Twitteri. V Instagram story zároveň fanúšikom prezradila, že sú so snúbencom nadšení a šťastní. Dieťa by pritom malo podľa nej prísť na svet zhruba v rovnakom čase ako jej šiesty album.

"Toto leto sa toho bude veľa diať. Nielenže budem rodiť, doslova, ale tiež obrazne privediem na svet niečo, na čo ste čakali," povedala a zároveň vysvetlila, že pre oznámenie tehotenstva v hudobnom videu sa rozhodla preto, že práve prostredníctvom hudby komunikuje so svojimi fanúšikmi. Pieseň Never Worn White, ktorá je emotívnym vyznaním lásky na celý život, sa zrejme stane novou svadobnou hymou. Speváčka v jej refréne spieva, že nikdy nenosila bielu, ale chce to urobiť správne a povedať Áno.


35-ročná speváčka bola v rokoch 2010 až 2012 vydatá za britského komika a moderátora Russella Branda. S Bloomom tvorí pár od roku 2016 a zasnúbili sa v roku 2019, svadbu však zatiaľ nemali. 43-ročný Orlando Bloom bol v rokoch 2010-2013 manželom austrálskej modelky Mirandy Kerr, s ktorou má deväťročného syna Flynna.

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala albumom Katy Hudson (2001), no známou sa stala až vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Nasledovali albumy Teenage Dream (2010), Prism (2013) a Witness (2017).

Je tiež príležitostná herečka. Prepožičala napríklad hlas Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). Predstavila sa aj v dokumentoch Katy Perry: Kúsok zo mňa (2012), KatyPerry: The Prismatic World Tour (2015) či v komédii Zoolander No. 2 (2016) a v roku 2010 aj vo vianočnej epizóde Simpsonovcov (1989).

Zdroj: SITA (bbc.com, archív) + Hudba.sk
Foto: Facebook.com/katyperry

Súvisiaci interpreti: Katy Perry