Speváka americkej rockovej skupiny Puddle of Mudd Wesa Scantlina obžalovali z držby kokaínu. Obvinenie sa vzťahuje na incident z januára, keď policajná hliadka 39-ročného hudobníka zatkla po tom, čo u neho našla vtedy bližšie nešpecifikovanú drogu.

Okrem toho, že je Scantlin obžalovaný z držby kokaínu, obhajovať bude i svoju jazdu pod vplyvom drog a tiež šoférovanie bez vodičského oprávnenia. Ak by ho uznali vinným vo všetkých troch bodoch obžaloby, za mrežami si môže posedieť až štyri a pol roka. Najbližšie pojednávanie na súde v Los Angeles je naplánované ešte na tento týždeň.

Skupina Puddle Of Mudd má na konte šesť štúdiových albumov. Zatiaľ posledný s názvom re(disc)overed, ktorý je plný coververzií, vyšiel vlani v auguste. Najväčšie hity kapely ako Control, Blurry či She Hates Me pochádzajú z nahrávky Come Clean (2001).

V júni by sa skupina mala predstaviť na viacerých miestach v Európe. Najbližšie pri Slovensku bude 9. júna, keď vystúpi na rakúskom festivale Nova Rock. Toto podujatie sa bude konať 8. až 10. júna v Nickelsdorfe, približne 40 kilometrov od Bratislavy.

Informácie zverejnila webová stránka tmz.com.

Zdroj: SITA
Foto: Brandon Wu - Facebook.com/puddleofmudd

Súvisiaci interpreti: Puddle of Mudd