Už dnes večer sa v Bratislave predstaví absolútna hviezda hudobného neba, čerstvý člen Rock'n'rollovej siene slávy - Peter Gabriel. Prípravy na koncert prebiehajú už od soboty a sú v plnom prúde. Fanúšikovia sa môžu tešiť na výnimočnú šou, ktorá bude hudobným návratom do 80. rokov spojeným s najmodernejšími technológiami.

Už len pár hodín ostáva do veľkého hudobného sviatku, ktorým koncert Petra Gabriela nepochybne je. Z nemeckého Hannoveru, kde bývalý člen legendárnej kapely Genesis koncertoval v sobotu, dorazilo v nedeľu poobede osem kamiónov s technikou a štyri autobusy s jeho produkčným tímom.

Peter Gabriel - Back to Front Zdroj: XL promotion

Na zvukovej skúške, ktorá prebehne dnes poobede si Peter Gabriel nechá naozaj záležať – mala by trvať minimálne dve hodiny. Na 15:00 je objednaný odborník na ladenie koncertného krídla, ktorý bude musieť klavír naladiť hneď dvakrát: prvýkrát pred zvukovou skúškou a druhýkrát po jej skončení.

Očakávaný koncert sa uskutoční už dnes večer (5.5.) po 19:30 v Slovnaft aréne v Bratislave (Zimný štadión O. Nepelu). Lístky si môžete ešte pár hodín zakúpiť v sieti Predpredaj.sk. Gro koncertného setlistu na turné Back to Front tvoria skladby z kultového albumu So (1986), zaznejú však aj ďalšie hity z pozoruhodnej kariéry Petra Gabriela. Viac info o aktuálnom turné


Zdroj: PR - XL Promotion

Súvisiaci interpreti: Peter Gabriel