Promotérska skupina After Hours v spolupráci s viedenským vydavateľstvom Siluh uvedie 19. januára v metropole Slovenska koncert gitarových projektov Judy, You're Not Yourself Tonight a Robotra. Doplní ich bratislavský elektronický producent Herzog Herzog.

Duo Judy, You're Not Yourself Tonight vzniklo v lete uplynulého roka a za sebou má len pár koncertov, no nadväzuje na staršie projekty jeho ústrednej dvojky – speváka a gitaristu Ant.Cara a bubeníčky a speváčky La.La z kapely Die Eternias. Debutový singel by im mal vyjsť na jar, preto bude koncert v Bratislave jednou z prvých možností počuť niečo, čo nazývajú pirátsky pop a rozbitý blues.

Kapela Robotra o sebe hovorí, že skladá krásne melódie, ktoré ukrýva pod tonami fuzzu a distortionu. Ich priamočiare, dvojminútové skladby, majú blízko k The Thermals a s primeranou úctou k overeným menám sa inšpirujú aj u Pixies alebo Husker Du.

Robotra - Break Through (live)

Koncert v klube Intergalaktická Obluda začne 19. januára o 20.00. Vďaka spolupráci Siluhu a After Hours si môžu bratislavský večer užiť aj návštevníci z Viedne, keďže rakúska strana zabezpečila pre túto príležitosť kyvadlovú dopravu.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Filip Drábek z nezávislého vydavateľstva Exitab.

Súvisiaci interpreti: Herzog Herzog