Americká pesničkárka Jess Klein čoskoro absolvuje na Slovensku tri koncerty. Spoločne s bratislavskou kapelou Korben Dallas sa 12. apríla predstaví v bratislavskom Kafe Scherz, o deň neskôr v trenčianskom klube Lúč a 14. apríla v levickej kaviarni Na kus reči.

Američanka príde na Slovensko predstaviť nový album Behind A Veil. Spojenie so slovenskými rockermi, ktorých album Pekné cesty bol kritikmi nominovaný na Radio_Head Award, dokazuje, že aj v hudbe sa protiklady priťahujú. Jess Klein a Korben Dallas na koncertoch odohrajú niekoľko pesničiek spolu. Slovenskými vystúpeniami pesničkárka uzavrie európske turné.

Jess Klein - Travelin' Woman

Kapelu Korben Dallas tvoria gitarista a spevák Juraj Benetin, basgitarista Lukáš Fila a bubeník Ozo Guttler. Na svojom debutovom albume Pekné cesty, ktorý vydalo nezávislé vydavateľstvo Hev-Het Tune, skupina prezentuje posun od funk-rockovej razancie k premyslenému hudobnému pohrávaniu sa s textami a alternatívnym fúziám rôznych žánrov. Okrem miniturné s Jess Klein sa Korben Dallas predstavia 19. apríla v bratislavskom Klube za zrkadlom ako predkapela formácie Sto Múch.

Korben Dallas - Pochybnosti

Zdroj: SITA, PR
Foto: Jessklein.com